Düzceli kahvehaneci oyun oynamayı yasakladı! Tüm gelirini deprem bölgesine gönderecek! Alkışlar Mevlüt Sivrioğlu'na

Düzce’de yaşayan Mevlüt Sivrioğlu, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından işlettiği kahvehanede oyun oynamayı yasakladı. Ek olarak Sivrioğlu Kahvehanenin 2 günlük gelirini depremzedelere bağışlayacağını ifade etti.

Düzceli kahvehaneci oyun oynamayı yasakladı! Tüm gelirini deprem bölgesine gönderecek! Alkışlar Mevlüt Sivrioğlu'na

Kahramanmaraş’ta toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremin ardından Düzce’de yaşayan kahvehane işletmecisi Mevlüt Sivrioğlu oyun oynamayı yasakladı. Aynı zamanda Sivrioğlu, dükkanının 2 günlük gelirini depremzedeler için bağışlama kararı aldı. Esnafın duyarlı hareketine vatandaşlar da destek verdi.

Düzceli kahvehaneci oyun oynamayı yasakladı! Tüm gelirini deprem bölgesine gönderecek! Alkışlar Mevlüt Sivrioğlu'na - Resim : 1

"ACIMIZ ÇOK BÜYÜK"

Depremin ardından vatandaşlarla birlikte tek yürek olan Mevlüt Sivrioğlu, "İşletmemizdeki tüm oyunları iptal ettik, müşterilerimize kazancımızın deprem bölgesine gideceğini duyurduk. Duyarlı davranıp, destek veren vatandaşlarımız oldu. Ben tüm esnaf ağabeylerimi desteğe bekliyorum. Acımız çok büyük. Burada sevinç olmasın diye oyunları iptal ettik. Biz depremi yaşadığımız, bildiğimiz için onları çok iyi anlıyoruz. Acımız bunun için çok büyük. Her şey bizim için para değil, insanlık çok önemli. Oradaki insanların ihtiyacı var" şeklinde konuştu.