Ebe, hamile kadınların cinsel organlarından çıkanları anlattı! İçlerinden bikini bile çıkmış! Daha neler var neler

Bir ebe meslek hayatı boyunca yaşadığı en ilginç olayları aktardı. Yıllardır ebelik yapan kadın doğum esnasında hamile kadınların cinsel organlarından çıkanları paylaştı. Doğun anılarını paylaşan Piroska, kadınların cinsel organlarından bikini,takma tırnak gibi şeylerin çıktığını anlattı.

Ebe, hamile kadınların cinsel organlarından çıkanları anlattı! İçlerinden bikini bile çıkmış! Daha neler var neler

Bir ebe doğum esnasında yaşadığı ilginç olayları The Sun'a anlattı. 10 yıldır ebelik yaptığını ifade eden Piroska isimli ebe kadın hamile kadınların vajinalarından çıkan tuhaf maddeleri anlattı.

 Ebe, hamile kadınların cinsel organlarından çıkanları anlattı! İçlerinden bikini bile çıkmış! Daha neler var neler - Resim : 1

“BİKİNİ ÇIKARDIM”

The Sun'a çıkan en ilginç açıklayan Piroska, doğum yapmak üzere olan bir kadının vajinasının içinde bir çift bikini altı bulduğunu anlattı. Piroska şunları söyledi: "Uzun süredir oradaydı, en küçük ipli bikini altı. Sadece bunları çıkarmam gerekiyor' dedim ve kadın  'Ah, bunları yaklaşık dokuz aydır görmedim' dedi.

Bikinisi cinsel organından çıkan kadın olayı Piroska’ya şöyle anlatmış “Dokuz ay kadar önce, birkaç kadeh şarap içtikten sonra sahilde cinsel ilişkiye girdim. Üstümde minicik yandan bağlananlardan bir bikini vardı. Bağlar çözülmüştü ve bikinim yere düşmemişti, içeri girmişti.”

TAKMA TIRNAKTAN SÜPÜRGENİN PLASTİK APARATINA KADAR ÇIKARDI

Piroska, nesnelerin serviksin arkasına takılabileceğini veya etrafına dolanabileceğini ve bunun da muayene sırasında oldukça az sayıda beklenmedik bulguya yol açabileceğini söyledi. “Süpürgenin plastik tepesi kesinlikle sürpriz oldu. Ayrıca kaybolan tamponları, takma tırnakları, yerinden çıkmış piercingleri ve kalem kapaklarını da keşfettim.