Kaan Yıldırım'dan Hadise'ye 281 binlik jest!

Ünlü şarkıcı Hadise, Reza Zarrab iddiaları ardından zor günler geçiriyor. Sevgilisine destek olan Kaan Yıldırım jest üstüne jest yapıyor.

Kaan Yıldırım'dan Hadise'ye 281 binlik jest!

Ebru Gündeş'in boşanma davası açtığı 11 yıllık eşi Reza Zarrab'la yasak aşk yaşadığı iddia edilen Hadise, bir süredir gündemi meşgul ediyor. Hakkındaki iddiaları sert bir dille yalanlayan Hadise'ye en büyük desteği ise Kaan Yıldırım verdi.

Kaan Yıldırım'dan Hadise'ye 281 binlik jest! - Resim : 1

281 BİN TL'LİK HEDİYE 

Yakışıklı oyuncu, sevgilisinin çok beğendiği ancak Türkiye'de olmayan, ünlü bir markaya ait 34 bin dolarlık (yaklaşık 281 bin TL) çantayı satın aldı. Kaan Yıldırım, kişiye özel alışveriş imkanı sunan bir sosyal medya hesabı aracılığıyla Türkiye'ye getirttiği sarı renkli çanta ile Hadise'yi çok mutlu etti. Bununla da yetinmeyen Yıldırım, sevgilisi için bir de Maldivler tatili ayarladı. İkili, önümüzdeki günlerde birçok ünlü ismin de tatil için bulunduğu egzotik adaya giderek sıkıntılı süreci bir nebze de olsun unutmuş olacak.

Kaan Yıldırım'dan Hadise'ye 281 binlik jest! - Resim : 2

HADİSE'DEN FLAŞ HAMLE 

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Hadise hakkında çıkan iddialar yüzünden ilişkilerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ünlü çiftin, yollarını ayırdığı öne sürülmüştü. Ünlü çift, çıkan haberlerin ardından sosyal medyada birbirlerini takip etmeye başlamıştı.

Kaan Yıldırım'dan Hadise'ye 281 binlik jest! - Resim : 3

Kaan Yıldırım'dan Hadise'ye 281 binlik jest! - Resim : 4

Kaan Yıldırım'dan Hadise'ye 281 binlik jest! - Resim : 5

Kaynak:SnobMagazin