"230 bin liramı ver!"

2017 yılında olaylı bir şekilde ayrılan Sinan Akçıl ile Ebru Şallı arasındaki gerilim devam ediyor. Ebru Şallı, kendisine 230 bin lira kredi çektiren ve ayrılık sırasında protokol imzalayan ancak bu parayı ödemeyen Sinan Akçıl'ı mahkemeye verdi.

"230 bin liramı ver!"

Ebru Şallı, 2015'te Sinan Akçıl ile aşk yaşamaya başlamıştı. Oğullarının babası Harun Tan'dan ayrıldıktan 2 yıl sonra başlayan ve 2017'de olaylı bir şekilde biten aşkın üstünden 3 yıl geçti ancak ikili arasındaki tartışmalar son bulmadı.

Ebru Şallı, Sinan Akçıl'dan ayrıldıktan sonra Uğur Akkuş ile hayatını birleştirdi. Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı ile birliktelik yaşamaya başladı. Ancak ikili arasındaki hesaplaşma sona ermedi. Ebru Şallı şimdi Sinan Akçıl'ı borcunu ödememekle suçluyor.

Posta gazetesinin ortaya attığı iddiaya göre Sinan Akçıl birlikte oldukları dönemde Ebru Şallı'ya 230 bin liralık kredi çektirdi. Ancak ikilinin arası bozulunca ayrılmaya karar verdiler ve ayrılık aşamasında bu paranın ödenmesi için protokol imzalandı.

Sinan Akçıl'ın 230 bin liralık borcunu ödemediği için elinde senet bulunan Ebru Şallı olayı mahkemeye taşıdı. Sinan Akçıl borcunu ödemediği takdirde İstanbul İcra Müdürlüğü tarafından icra işlemi başlatılacak.