Ebru Yaşar: Bir şarkıyı yüz kişi ister, bir kişi alır

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, ünlü yorumcu, Feridun Düzağaç'ın "Alev Alev" şarkısını kendisine has yorumuyla seslendirdi. "Cover bizim işimiz" diyen Ebru Yaşar, şarkıyı başkalarının da istediğini belirterek "Bir şarkıyı yüz kişi ister, biri alır" yorumunda bulundu.

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar bir kez daha efsane bir cover'a imza attı.

Feridun Düzağaç'ın Alev Alev şarkısının kendine has yorumuyla seslendiren Ebru Yaşar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Cover bizim işimiz" diyen Yaşar, "Ben yine şarkıyı söyledim ve dinlettim yanımda yakın gördüğüm inandığım arkadaşlarıma dinlettiğimde hani bu şarkı o şarkı mı oldu aslında cover böyle bir şey oluyor. Yani bizde biraz remix haline getirince cover gibi bir hal oluyor ama bence coverlamak şarkıyı bir halden alıp başka bir hale taşımak biz yine bir halden Feridun Düzağaç sesinden ve yorumundan aldık başka bir frekansta dalda başka bir hale getirdik bence kendisi de henüz dinlemedi dinlediğinde şarkısını tanıyamayacak. Feridun o biziz. O şarkıyı o hale getiren biziz." diye konuştu.

Sıla ve Özcan Deniz'in de istediği şarkıyı alma hikayesini de anlatan ünlü yorumcu, "Bir şarkıyı yüz kişi ister, biri alır! Bence o şarkıya en çok ben inanmışım. Feridün Düzağaç da ters köşe ve farklı bir ses duymak istemiş olabilir. Önceden de sever, dinlerdim. Sevmediğim bir şey zaten bende durmuyor. Ne insanları ona inandırmak için gücüm ne de stüdyoya girdiğimde onu dinleyip söyleyecek bir yüreğim oluyor. Müzikalite olarak çok yüksek, şarkı gibi bir şarkı. Baştan  aşağıya duygu yüklü ve her kelimesi dolu, basamak basamak" dedi.

"Ben Ne Yangınlar Gördüm" şarkısı dinlenme rekorları kıran ünlü sanatçı neden "Alev Alev" şarkısını seçtiğini esprili bir şekilde dile getirdi.

Ebru Yaşar, "Yangınları görmüş bir kadın var. Ben ne yangınlar gördüm dedim sonra dedimn ki allah allah ben bu yangını nasıl büyütebilirim dedim alev alev geldi aklıma. Böyle alevler, yangınlar, ateşler falan bakalım Allah sonumuzu hayır etsin." şeklinde konuştu.