Ebru Yaşar Gülseven depremzedeler için seferber oldu: 3 TIR deprem bölgelerine ulaştı

Toplumsal olaylara karşı gösterdiği duyarlılıkla tanınan Türkiye’nin güçlü sesi Ebru Yaşar Gülseven, depremzede vatandaşların yaralarını sarmak için harekete geçti. Gülseven, deprem bölgesi için acil ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı TIR’lar hazırlattı. TIR'lar Kahramanmaraş, Hatay ve Diyarbakır'a ulaştı ve yardım malzemeleri AFAD ekiplerine teslim edildi.

Toplumsal olaylara gösterdiği duyarlılıkla bilinen ünlü sanatçı Ebru Yaşar Gülseven, depremzede vatandaşlara yardım etmek için harekete geçti.  Gülseven, gelen acil ihtiyaç çağrıları üzerine 3 TIR hazırlattı.

Depremin derin yaralar açtığı illerden Kahramanmaraş, Hatay ve Diyarbakır'a 3 TIR ulaştı ve malzemeler depremzedelere dağıtılmaya başlandı. 

"GÜN BİRLİK VE BERABERLİK GÜNÜ"

 Yardımsever kimliği ile takdir toplayan Ebru Yaşar Gülseven, “Gün birlik ve beraberlik günü... Az ya da çok demeden eminim ki herkes üzerine düşeni yapacaktır. Ben de üç ayrı şehre; Kahramanmaraş, Hatay ve Diyarbakır’ a acil ihtiyaçları gönderdim. TIR’larımızdaki malzemeler AFAD’a teslim edilmek üzere yola çıktı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Kalbimiz kurtarılmayı bekleyen vatandaşlarımızla beraber” dedi.