Ebru Yaşar izdihamı

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar önceki akşam Maslak 1453'de bulunan Yeni Gazino'da sahne aldı. Yoğun istek üzerine üçüncü kez mekanda hayranlarıyla buluşan Yaşar, performansıyla yine muhteşem bir müzik ziyafeti yaşattı.

Ebru Yaşar izdihamı

Güzelliği ve şıklığı ile kendisine hayran bırakan Yaşar, sahne öncesi yaptığı hazırlık rutinleri anlattı: “ Tabii ki var. Mesela geceden başlar benim rutinim. Çok güzel uyumam lazım. İyi bir uyku çekmem lazım. Gündüzleri olabildiğince dinlenmeye çalışırken, bitki çayları içiyorum. Çocuklarla daha az konuşup, relax olmaya çalışıyorum. Hasan Can seyrediyorum gülmem lazım. Gülüyorum falan daha böyle neşeli muhabbetli gün olsun ki. Ben de burada izleyicimize dinleyicimize hem şarkılarla ve muhabbette elektriği geçirmek istiyorum. Güzel bir sahne olsun istiyorum" dedi.

Gazino gecelerine yoğun ilgi

Yeni açılan mekanda üçüncü kez sahne alan Ebru Yaşar, gazino gecelerine halk tarafından yoğun ilgi göstermesine, “Gelen herkesin ilk önce ayaklarına sağlık vakit ayırıyorlar lütfediyorlar. Bizleri dinlemek için buraya geliyorlar. Onlara minnettarız sağolsunlar varolsunlar. Ben de onlar için elinden geleni yapıyorum. En önemlisi onlardan aldığımız alkış onlardan aldığımız iltifat. Bir kere her telden şarkı söylerim arkadaşlar. Tabii ki ağırlıklı kendi şarkılarım. Ama onların da sevdiği eşlik edebilecekleri şarkıları da beraberinde söylüyorum. Finalde mutlaka herkes ayakta oynuyoruz ve evlerimize oynayarak enerjiler atılmış şekilde dönüyoruz” dedi.

Ebru Yaşar izdihamı - Resim : 1Oryantal Didem’in bazı sanatçıların alt kadrolarında ve afişlerinde oryantal istememelerinden çok sıkıldım” sözleri sonrası ismi geçen sanatçılardan olan Ebru Yaşar, "Haberim yok diyeceğim ama abes kalacak. O da bizim çok sevdiğimiz bir sanatçı arkadaşımız. Öyle bir şey olabilir mi? Zaten ondan önceki gecelerde vardı. Kadrodur bu, kadrolar değişir. Müessese bazen öyle uygun görür. Bazen başka türlü uygun görür. Bakın benim bu gece üçünü gecem. Kadro hep sürekli değişiyor, değişecektir. Bu öyle bir şey yani” dedi.

Hülya Avşar gaza gelmiş

Çıkan dedikodular sonrası Hülya Avşar’ın sahne afişine özellikle Didem’i bastırdığı söylentilerine ise ünlü sanatçı, “ Canım oda gaza gelmiş orada ne yapsın. Ama yanlış anlama olmuş diye düşünüyorum. Kimsenin burada art niyeti asla yok, olamaz. Hepsi de dediğim gibi sanat camiası zaten küçük. Hepsi benim sevdiğim dostlarım arkadaşlarım, kardeşlerim oluyor. Öyle benlik bir durum yok” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ebru Yaşar izdihamı - Resim : 2

Ebru Yaşar izdihamı - Resim : 3