Ebru Yaşar Nusaybinli çocuklarla film izledi

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar, terörden etkilenen bölgelerdeki çocukları sosyal hayata kazandırmak için düzenlenen sosyal sorumluluk projesi için gönüllü oldu. Daha önce hiç sinemaya gitmemiş Mardin Nusaybinli 30 çocukla bir araya geldi. Onlarla film izledi, hediyeler dağıttı.

Daha önce hiç sinemaya gitmemişlerdi. Dilekleri gerçek oldu.

İstanbul'a gelip ünlü sanatçı Ebru Yaşar ile birlikte "Masal Şatosu Sihirli Davet" filmini izlediler.

Terörden etkilenen bölgelerdeki çocukları sosyal hayata kazandırmak için düzenlenen sosyal sorumluluk projesi için sanatçı Ebru Yaşar da gönüllü oldu.

Mardin Nusaybin'den gelen 30 çocukla buluşan Ebru Yaşar, çocukların çiçek hediye etmesiyle duygulandı.

Ebru Yaşar, 30 kişilik ekibin içinde neden tek olduğunu merak etti. Öğretmenleri Şeyhmuz Ak, "120 kız çocuğumuz var ama kızları okula alma konusunda biraz zorluk yaşadık. Onları şehir dışına çıkartmak konusunda da zorluklar yaşandı. Bir tek Hira'nın ailesini ikna edebildik. Hira bizim için bir kahraman oldu" diye konuştu.

"Vatana millete hayırlı olacaklar"

Ebru Yaşar ise "Bu güzel çocuklar büyüyecekler ve vatana millete hayırlı olacaklar. Her gününüz böyle bayram havasında geçsin inşallah. Bütün çocuklar benim gözümde bir ve en güzelini hak ediyorlar" diyerek duygularını anlattı.

Umutlar Yeşersin Derneği'nin düzenlediği bu organizasyona destek veren Ebru Yaşar, teklifi hiç düşünmeden kabul ettiğini söyledi.

Yaşar, "Bir kere çok güzel fikir. Filmin yapımcısı Samsun Demir bana söylediğinde hemen kabul ettim. Buna güzel düşünülmüş bir sosyal sorumluluk projesi olarak bakıyorum" dedi.

Ebru Yaşar'ın yanı sıra filmin başrol oyuncularından Youtuber Berk Coşkun da filmi çocuklarla izleyenler arasındaydı.

Filmin ardından ünlü sanatçı Ebru Yaşar, çocuklara kırtasiye malzemeleriyle dolu çanta hediye etti.