Fazıl Say'dan bomba yanıt: Bir o evde, bir bu evde sevişiyoruz

Ece Dağıstan ile evlendikten ayrı evlerde yaşadıkları için eleştirilen Fazıl Say, takipçisine verdiği yanıtıyla gündem oldu. İşte detaylar...

Fazıl Say'dan bomba yanıt: Bir o evde, bir bu evde sevişiyoruz

Fazıl Say, sosyal medyada takipçilerinden gelen eleştirilere "2 ev var demek, günde 2 kere sevişiyoruz demek. Bir o evde, bir bu evde" cevabıyla şoke etti.

Fazıl Say ile evlendikten sonra birlikte yaşamadıklarını söyleyen Ece Dağıstan "Biz sevgililiğe devam ediyoruz. Evlerimizi bile birleştirmedik. Ben Fazıl'a veya o bana, hâlâ sırt çantamızla gelip gidiyoruz" demişti.

 

Fazıl Say'dan bomba yanıt: Bir o evde, bir bu evde sevişiyoruz - Resim : 2

Fazıl Say ise "Asla sıkılmayız. Ayrı evlerde yeni aşıklar gibi yaşıyoruz. Herkesin kendi işi, çalışması, hayatının bireyselliği var" sözleriyle eşinin düşüncesine katıldı. Ünlü çiftin bu yaşam tercihi sosyal medyada çok konuşuldu, üzerine binlerce yorum yapıldı.

Ece Dağıstan Say ve Fazıl Say bu açıklamadan sonra gündeme gelince Fazıl Say kendisine gelen bir yoruma bomba bir yanıt verdi.

 

Fazıl Say'dan bomba yanıt: Bir o evde, bir bu evde sevişiyoruz - Resim : 4

Fazıl Say ilişkileri hakkında yazılan eleştirilere yanıt olarak "2 ev var demek günde 2 kere sevişiyoruz demek. Bir o evde bir bu evde" dedi.