Ece Üner’den çocuk istismarına tepki: Çocuk istismarını lanetlemek yetmez

Ece Üner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla çocuk istismarına tepki göstererek, “Çocuk istismarını lanetlemek yetmez dünyayı cehenneme çevirip cennete gitmek isteyen yapıları da lanetleyebiliyor musunuz?” diye sordu.

Ece Üner’den çocuk istismarına tepki: Çocuk istismarını lanetlemek yetmez

H.K.G.'nin 6 yaşından itibaren cinsel istismara maruz bırakılmasının ortaya çıkarılmasının ardından tepkiler dinmiyor. 6 yaşındaki çocuğun istismarı sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yaşananların ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, "çocuğun nitelikli cinsel istismarı" iddiasıyla açılan davaya müdahil oldu.

"Dünyayı cehenneme çevirip cennete gitmek isteyen yapıları da lanetleyebiliyor musunuz?”

Olaya bir tepki de kendine özgü sunumu ve habere kattığı yorumlarıyla fark yaratan Ece Üner'den geldi. Konuya ilişkin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla tepkisini dile getiren Ece Üner, “6 yaşında kızım var ve yüzüne baktığımda canım yanıyor. Çocuk istismarını lanetlemek yetmez dünyayı cehenneme çevirip cennete gitmek isteyen yapıları da lanetleyebiliyor musunuz?” dedi.

"Varsa helal olsun!"

Üner, sözlerinin devamında ise, "Yekten tarikatı lanetleyen bir siyasi parti lideri var mı? Varsa helal olsun! Lanetlemeyen oylarına taliptir!! Siyasiler gelecek seçimleri düşünür devlet adamları gelecek nesilleri! Görelim bakalım kim siyasi kim devlet adamı..Hodri meydan!!" ifadelerini kullandı.

 

İşte Üner’in o paylaşımları: