Eczane harcamalarında büyük indirim! Elinizi çabuk tutun, yalnızca 31 Ekim’e kadar…

Bankalar peş peşe yaptığı kampanya duyurularıyla vatandaşların yüzünü güldürüyor. Farklı yaş gruplarına ve farklı ihtiyaçlara yönelik yapılan bu kampanyalar vatandaşların hayatında büyük kolaylık sağlıyor. Bu kampanyalardan biri de Halkbank’tan geldi. Peki Halkbank kampanyası nedir? Halkbank kampanyası ne zamana kadar? Halkbank kampanyası başvuru nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler…

Eczane harcamalarında büyük indirim! Elinizi çabuk tutun, yalnızca 31 Ekim’e kadar…

Bankaların peş peşe verdiği kampanya veya promosyon haberleri vatandaşlar için büyük kolaylık sağlıyor. Banka kampanyaları, farklı ihtiyaçlara ve farklı yaş gruplarına yönelik olarak yapılıyor. Büyük bir yelpazeye sahip olan bu kampanyalara bir yenisi de Halkbank tarafından geldi. Halkbank yeni kampanyasını eczane harcamalarına yönelik olarak duyurdu. Peki Halkbank kampanyası nedir? Halkbank kampanyası başvuru nasıl yapılır? Halkbank kampanyasına kimler başvurabilr? Halkbank kampanyası son başvuru ne zaman? İşte merak edilen o soruların cevabı…

Halkbank eczane kampanyası nedir?

Halkbank’ın duyurusunu yaptığı eczane kampanyasının detayları geldi. Halkbank tarafından yapılan duyuruya göre eczane harcamalarına 100 liralık indirim geliyor. Ekim ayında uygulamaya koyulan kampanya, Halkbank müşterilerine özel bir kampanyadır.

Halkbank eczane kampanyası ne zamana kadar sürecek?

Halkbank eczane kampanyası 1 Ekim 2022 tarihi itibariyle başlamıştı. Halkbank eczane kampanyası Ekim ayına yönelik olup, 31 Ekim 2022 tarihinde son bulacaktır. Bu tarihler arasında yapacağınız eczane harcamalarında, her 100 lira ve üzeri alışverişlerde yüzde 10 indirim sağlanmaktadır. Kampanyada tplam 100 liralık indirim uygulanıyor.

Halkbank kampanya başvuru nasıl yapılır?

Halkbank’ın Ekim ayına yönelik olan eczane kampanyasına katılmak için, harcamanızı yapmadan önce “Paraf” uygulamasından, “Hemen Katıl” butonuna basmanız gerekmektedir. Mobil uygulama kullanmıyorsanız, kampanyaya katılmak için ECZANE yazıp 3404’ SMS gönderebilirsiniz.

Kampanya sadece eczane harcamalarına yöneliktir.