Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sevenlerine kötü haber!

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Türkiye kupası maçları nedeniyle 9 Şubat akşamı ATV ekranlarından yayınlanmayacak. Ara verilen dizinin çekimlerine pazartesi günü başlanacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sevenlerine kötü haber!

Seyirciyi ekran başına kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan hayranlarını üzecek kötü bir haber geldi. 9 Şubat akşamı yayınlanması beklenen yeni bölümün,Türkiye kupası maçları nedeniyle ekrana gelmeyeceği öğrenildi. Ara verilen dizinin çekimlerine pazartesi günü başlanacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sevenlerine kötü haber! - Resim : 1

DİZİNİN ÇEKİMLERİNE ARA VERİLDİ

Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, o gün ekrana gelecek Türkiye kupası maçları nedeniyle yayınlanmayacak. Sevilen dizinin bu nedenle çekimlerine de ara verildi. Dizinin yeni bölüm çekimleri ise pazartesi günü başlayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz sevenlerine kötü haber! - Resim : 2

DİZİYE YENİ TRANSFER

Dizi yayınlanmayacak yeni bölümü ile hayranlarını üzerken, diğer yandan kadrosuna heyecan yaratan yeni bir ismi dahil etti. Kadrosuna kattığı önemli isimlerle olay yaratan dizi bu kez, Serhat Parıl ile anlaştı. Ünlü oyuncu ekran gelecek yeni bölümde, izleyicinin karşısına Uğur karakteriyle çıkacak.