Edis'ten 'porno ifşa' açıklaması

Edis Görgülü, Instagram'daki bir hesaptan yayılan ve sosyal medyada hızla yayılan 'Edis ifşa' adıyla yayılan video hakkında bir açıklama yaparak, görüntülerdeki kişinin kendisi değil, bir İtalyan olduğunu söyledi.

Son dönemde özellikle mesajlaşma ifşaalarının sosyal medyada artmasıyla birlikte ortaya atılan iddialar daha 'inanılır' bir hal aldı. Bazı ünlü isimler yapılan ifşaları doğrularken, çoğunluğu ise görüntülerdeki mesajlaşmaların kendilerine ait olmadığını ya da görüntülerdeki kişinin kendileri olmadığını söyledi.

İfşa görüntülerinden etkilenen son isim ise Edis Görgülü oldu. Instagram'daki lost.secret isimli hesaptan yayılan 'Edis ifşa' iddiası bir anda sosyal medyanın gündemi oldu ve herkes Edis Görgülü'nün o görüntülerini aramaya başladı.

Ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Görüntülerdeki kişi Edis Görgülü değildi. Fiziksel özellikleri Edis'e benzeyen kişi Ricky adını kullanan 25 yaşındaki Riccardo Cossarini isimli bir İtalyan çıktı. Eşcinsel olduğu anlaşılan Ricky'nin Instagram adresinden yaptığı paylaşımlarda Edis'e benzerliği dikkat çekiyor.

Edis: Yasal işlem başlatacağız

Paylaşılan görüntüler nedeniyle açıklama yapan Edis, "Açıklama yapmak zorunda kaldık. O görüntülerin benimle hiç alakası yok. O İtalyan bir arkadaş. Yani umurumda da değil. Ancal kamuoyunu etkileyecek bir duruma gelirse yasal işlem başlatacağız" dedi.