Edremit'e Başkan Arslan’dan doğalgaz müjdesi

Edremitli vatandaşların merakla beklediği müjdeli haber bugün Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'dan geldi. Arslan Ekim ayında Edremit’te doğalgaz kullanımına başlanacağını açıkladı.

Edremit'e Başkan Arslan’dan doğalgaz müjdesi

AKSA Balıkesir Doğalgaz Dağıtım A.Ş yetkilileri ile görüşen  Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, görüşmenin ardından açıklama yaptı. 

Arslan'ın açıklamasına göre doğalgaz kullanımına ilk olarak Tuzcumurat Mahallesi’nden başlanacak. Daha sonra imarlı olanların tümüne doğalgazı ulaştırılacak. 

Arslan, "Bu kış doğalgaz sadece Kızılay Huzurevi, Sağlık Ocağı, Diş Hastanesi istikametinde kullanılacak. İlerleyen yıllarda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’yle yapacağımız ortak çalışmayla Edremit geneline doğalgazı ulaştırmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı. Doğalgazın Edremit için büyük bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, doğalgaz ile birlikte Edremit’te özellikle kışın yaşanan hava kirliliğinin büyük oranda azalmasını sağlamayı amaçladıklarını, Edremit’e rahat bir nefes aldırmak istediklerini ifade etti. Başkan Arslan, “Seçimden önce vatandaşlarımızın bizden talebi olan doğalgaz için atılan her türlü adımı Edremit Belediyesi olarak destekliyoruz. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte sürdürdüğümüz bu çalışma süresince yetki ve sorumluluğumuz dâhilinde olan tüm gereklilikleri eksiksiz olarak yerine getireceğiz. Edremit’imize hizmet getirecek her çalışmaya ortağız” şeklinde konuştu.