Seksenler dizisinin Şahin'i Ceyhun Fersoy darbedildi "Kaşımın üstü 4 cm yarıldı"

Efsane dizi ‘Seksenler’de oynayan Ceyhun Fersoy, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla darbedildiğini açıkladı. Fersoy'un anları anlattığı yazıda "Kaşımın üstü 4 cm yarıldı ve dikildi. Göz altım morardı” ifadelerini kullandı.

Seksenler dizisinin Şahin'i Ceyhun Fersoy darbedildi "Kaşımın üstü 4 cm yarıldı"

TRT'de ekranlara gelen Seksenler dizisinde rol alan Ceyhun Fersoy, geçtiğimiz günlerde eşi ve arkadaşlarıyla gittiği Cihangir'deki bir mekanda darp edildiğini Instagram hesabının hikaye kısmından paylaştı.

Çıkan kavgada yüzünden yaralanan Fersoy; “Dün darp edildim. Biraz sonra karakola gidip şikayetçi olacağım. Kaşımın üstü 4 cm yarıldı ve dikildi. Göz altım morardı. Dün yaşanan tatsız olaydan sonra benim için olay kapanmıştır. Bundan sonra gereğini avukatlarım yapacaktır” dedi.

Seksenler dizisinin Şahin'i Ceyhun Fersoy darbedildi "Kaşımın üstü 4 cm yarıldı" - Resim : 1

“Bu işin psikolojisi başka bir şeymiş”

Ünlü oyuncu daha sonra bir paylaşım daha yaparak, kendisine destek olan herkese teşekkür etti:

“Çok çok teşekkür ederim mesajlarınızı aldım. Arayan soranlara da. Geri dönemediklerim kusura bakmasın. Yanımızda olduğunuzu bilmek çok güzel hissettiriyor ama bu işin psikolojisi başka bir şeymiş. Onu da en yakın zamanda atlatacağız. Geçti, gitti diyoruz; sağlıktan başka bir şey yok. Kendinize çok çok dikkat edin.”