EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM EKPSS 2022 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları

"EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? " sorusu gündemde. Binlerce aday bu soruya yanıt arıyor. ÖSYM EKPSS 2022 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM'nin resmi internet sitesi devamlı kontrol ediliyor. Peki, EKPSS sonuçları açıklandı mı?

EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM EKPSS 2022 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları

Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı "EKPSS sonuçları açıklandı mı?" sorusu gündemi meşgul ediyor. 5 Ocak 2022-14 Ocak 2022 tarihleri arasında tercihlerin sona ermesiyle gözler sınav sonuçlarına yöneldi. Herkesin aklında, "ÖSYM EKPSS 2022 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusu var. Sonuçlar, ÖSYM'nin "sonuc.osym.gov.tr" adresinden açıklanacak. Peki, EKPSS sonuçları açıklandı mı? İşte EKPSS sonuçları hakkında merak edilen tüm detaylar...

EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM EKPSS 2022 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları - Resim : 1

EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı?

Binlerce adayın aramalarında yer edinen EKPSS tercih sonuçları ile ilgili ÖSYM'nin sitesinde henüz sonuçlar açıklanmadı. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda ise 1-2 hafta içerisinde açıklanması bekleniyor denilebilir. 

EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM EKPSS 2022 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları - Resim : 2

ÖSYM EKPSS 2022 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM EKPSS 2022 tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair kesin bir bilgi olmamakla birlikte, geçen yıl 19 Ocak'ta sona eren tercihlerden sonra sonuçlar 26 Ocak'ta erişime açılmıştı. Bu sene ise sonuçların 20 Ocak'ta duyurulması bekleniyordu fakat herhangi bir açıklama gelmedi. 

EKPSS tercih sonuçları açıklandı mı? ÖSYM EKPSS 2022 tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? EKPSS sonuçları - Resim : 3

Sınava giren adaylar, EKPSS yerleştirme sonuçlarını ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr sitesi üzerinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifrelerini girerek öğrenebilirler.