Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı! Meğer sebebi bambaşkaymış...

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar'da 16 yıl sonra ayrılan Şevket Çoruh, diziden ayrılma sebebini katıldığı bir YouTube programında anlattı.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı! Meğer sebebi bambaşkaymış...

Arka Sokaklar dizisinde Mesut komiser karakterine hayat veren ve 16 yıl sonra fenomen diziden ayrılan Şevket Çoruh, YouTube kanalı olan İnci Sözlük programına konuk oldu. Katıldığı programda birçok proje hakkında konuşan Çoruh, Arka Sokaklar dizisine neden veda ettiğini açıkladı.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Şevket Çoruh ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin rol aldığı Arka Sokaklar, 17. sezonu ile Kanal D ekranlarında yayın macerasına kaldığı yerden devam ediyor.

Şevket Çoruh, flaş bir kararla diziden ayrıldığını duyurmuştu. Çoruh’un bu kararı dizinin sevenlerini üzmüştü. Çoruh, Netflix yapımı Sıcak Kafa dizisiyle izleyicisiyle buluştu. Haluk Bilginer, Osman Sonant, Hazal Subaşı gibi isimlere eşlik eden Şevket Çoruh, dizide izleyicilerden tam not aldı.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar'dan neden ayrıldığını açıkladı! Meğer sebebi bambaşkaymış... - Resim : 1

Ayrılık nedenini açıkladı

YouTube'da İnci Sözlük kanalına konuk olan 'Mesut Komiser', Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldığını açıkladı.

Şevket Çoruh, "17 sene sonra 'neden ayrıldın' cümlesi bana biraz garip geliyor. Birincisi yoruldum, ikincisi tiyatroyla beraber devam ettirmek çok zordu. Pandemi döneminde 19 ay birazcık öksüz kaldı tiyatro, kapalı kaldı ve orayı tekrar toparlamam gerekiyordu. Birçok sebebi var. Dediğim gibi bende yoruldum aslında. Çok sevdiğim bir karakter olmasına rağmen yoruldum. Asıl sebepte bu zaten. Yani başka karakterler oynamak, başka işler yapmakta muhakkak ama bi taraftan biraz dinlenmek tiyatroya özen göstermek. 17 sene boyunca hiç kış filmim yok. Yazları film çeken kışları dizide oynayan biri haline geldim ama şimdi daha başka projelerin içinde olmak için başka bir fırsat oldu" sözleriyle Arka Sokaklar dizisinden ayrılma sebebini açıkladı.