El Kızı 11. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle

İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci'nin başrollerini paylaştığı El Kızı 11. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan El Kızı son bölüm full izle! İşte, El Kızı son bölüm izleyebileceğiniz link...

El Kızı 11. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle

İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci'nin başrollerini paylaştığı El Kızı 11. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan El Kızı son bölüm full izle! 16 Ocak 2022 tarihinde El Kızı son bölüm full internete yüklendi. El Kızı 11. bölümde; 

Harun’la evlenmek asıl başlayacak olan kabusun en hafifidir Ezo için. Annesi için bu işkenceye katlanmayı göze alır ancak zor durumdadır. Bunu da ilk ve tek fark eden Ali olur. Bir şeylerin yolunda gitmediğini anlar Ali ama Ezo dışında ona bunu itiraf edecek kimse de yoktur.

El Kızı 11. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 1

Zeliha’nın ilaçlarını içmemesiyle beraber her şey yeniden başlar. Hatırlıyordur Zeliha ve kendisine bunları yapan Cavidan’a bedelini ödetecektir. En önemlisi ise kızlarına, Ezo’ya ve Seher’e kavuşacaktır.

Ezo için ise umutlar tükenmişken hiç ummadığı birisi, Nermin ona yardım eder. Bir planı vardır ve eğer plan işlerse Ezo hem Harun’dan kurtulacak hem de özgürlüğüne kavuşacaktır.

Yeniden umutlanan Ezo için Ali ile kavuşmak artık hayal değildir fakat Songül ile Ali’yi gördüğü andaki kıskançlığı ve acısı Ezo’yu tepetaklak eder. Bu defa berabere yoktur. Kazananlar ve kaybedenlerin bir yarışı olacaktır sadece…

El Kızı 11. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 2

El Kızı 10.bölümde neler oldu?

El Kızı 10.bölümde; Harun'un tehdidi karşısında annesinden ayrılmamak için, sevdiği adamı, Ali'yi nikah masasında bırakan Ezo'yu çok daha zorlu seçimler beklemektedir. Hayatından çıkıp gitmesi için bütün servetini teklif etmesine rağmen Harun Ezo'dan karısı olmasını ister.

Harun yaşadıklarının faturasını Ezo başta olmak üzere, hayatındaki bütün kadınlara kesmiştir. Annesi dahil... Artık geminin kaptanı odur ve Nermin bile oğlu üzerindeki bütün hakimiyetini kaybetmiştir.

Ezo, Harun'dan kurtulmak için çırpınırken, Ali Ezo'dan gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Sevdiği kadının çıkmazlarından habersiz neler olduğunu anlamaya çalışırken, Harun uğruna terk edildiğine inandırıldığı noktada çok tehlikeli bir sınırda bulur kendisini...

Seher ise Mert sayesinde yaralarını sarmış, yeni bir başlangıç yapmaya çalışırken; gösterdiği bir zaaf yüzünden çok daha büyük bir tuzağa çekilir.

Konakta ise Cavidan'ın verdiği ilaçlarla yatağa mahkum olan Zeliha, ayağa kalkma mücadelesi vermektedir.

El Kızı 11. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 3

El Kızı 11. bölüm izle

El Kızı 11. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

El Kızı dizisinin konusu nedir?  

"Gemi su almaya başladığı gün, ilk "El kızı"nı attılar aşağı.."

Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün sülalenin. Sonra bir gün babam başka bir kadını sevdi. Doğurduğu çocuğa kadar onların, annemse elin kızı oldu birden. Gemi su almaya başladığı gün ilk anemi attılar gemiden.

El Kızı 11. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 5

Annesinin kaderini yaşarmış kızlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Kaderimi annemden, kanımı babamdan almışım ben. Annem gibi kendime kıymam.

Ne diyordu sahi türküde? "Duvarda elek mi olur? Elkızı melek mi olur?"

Eee madem "Elkızı"yız, türkülere konu olmuş namımız, hakkını vermek lazım.

Ben şimdi o beni attıkları gemiyi cayır cayır yakmaz mıyım?

El Kızı 11. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 6

El Kızı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Sevda Erginci
  • Fikret Kuşkan
  • Perihan Savaş
  • İsmail Ege Şaşmaz
  • Münir Can Cindoruk
  • Sedef Avcı
  • Toprak Sağlam
  • Alayça Öztürk
  • Fırat Doğruloğlu
  • Nur Yazar
  • Çağla Şimşek
  • Sinan Arslan
  • Pelinsu Çileli
  • Macit Koper