El Kızı 8. Bölüm full izle, El Kızı 8. bölüm canlı izle

FOX TV merak uyandıran yeni dizisi El Kızı 8. Bölümü yayınlandı. Sevda Erginci, Perihan Savaş, Fikret Kuşkan ve İsmail Ege Şaşmaz’ın rol aldığı El Kızı dizisi yeni bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte 11 Aralık 2021 tarihli El Kızı 8.bölüm...

El Kızı 8. Bölüm full izle, El Kızı 8. bölüm canlı izle

Sevda Erginci, Perihan Savaş, Fikret Kuşkan ve İsmail Ege Şaşmaz’ın başrollerini paylaştığı El Kızı dizisi 8.bölümü yayınlandı. El Kızı dizisinde Sevda Erginci Ezo karakterine, Perihan Savaş Cavidan karakterine, Fikret Kuşkan Resul karakterine ve İsmail Ege Şaşmaz Harun karakterine hayat veriyor. İşte El Kızı dizisinin 8. bölüm izleyebileceğiniz linki…

 El Kızı 8. Bölüm full izle, El Kızı 8. bölüm canlı izle - Resim : 1

El Kızı Yeni Bölümde ne olacak?

Zeliha’nın gelişiyle bütün dengeler değişir. Ezo için hayat bambaşka bir hal alır. Öldü bildiği annesi yaşıyordur. Annesine kavuşmuştur ama hiçbir şey umduğu gibi değildir. Bunca zaman kim saklamıştır annesini?

 El Kızı 8. Bölüm full izle, El Kızı 8. bölüm canlı izle - Resim : 2

Selçuk ise bir yandan sevdiği kadının dönüşüyle içinde kopan fırtınaları dindirmeye çalışırken bir yandan da Zeliha’ya bunu yapanların peşine düşmüştür. Çemberin daraldığının farkında olan Cavidan, şüpheleri kendi üzerinden uzaklaştırmak için çok tehlikeli bir karar alır. Nermin bu sırada bambaşka bir tehditle uğraşıyordur - Cemal! Harun’un da dahil olduğu büyük bir suçla hayatları allak bullak olur.

 El Kızı 8. Bölüm full izle, El Kızı 8. bölüm canlı izle - Resim : 3

Songül ise kendisini birden Ali’nin yanında hem de en zor anında destekçisi olarak bulmuştur. Ali’nin ise aklı da kalbi de Ezo’dadır. Artık susmayacaktır Ali. Ezo’ya içinde ne varsa döker. Ezo için bir başka şok da bu olur. Dünyası başına yıkılan Harun’a bir başka darbe de Ezo’dan gelir. Her şey arap saçına dönmüştür. Tüm bu duygusal depremlerin arasında Ezo da hayatına dair, hislerine dair kesin kararlar almıştır.

 El Kızı 8. Bölüm full izle, El Kızı 8. bölüm canlı izle - Resim : 4

El Kızı 7.Bölümde ne olmuştu?

Ezo, Harun’un evlilik teklifi için öyle heyecanlıdır ki ayakları yere basmıyordur resmen. Ali için ise Ezo’yu teklifin heyecanı içinde görmek kahredicidir ancak onu yalnız da bırakamaz bu süreçte. Çünkü Ezo’nun doğum günüdür, yani annesinin ölüm yıl dönümü. Bu acı günde onun en büyük desteği Ali’dir. Harun artık planlarının sonuna geldiğini düşünüyordur. Ezo tuzağına düşmüştür. Nermin’le beraber işi hızlandırmaya karar verirler. Onların bu niyetini fark eden Cavidan’ın da başka planları vardır. Kendi kazdıkları kuyuya düşürecektir Harun ve Nermin’i. 

 El Kızı 8. Bölüm full izle, El Kızı 8. bölüm canlı izle - Resim : 6

Songül’ün gelişi ise Zuhal için başka bir umuttur artık. Ama ne Songül ne de Ali tarafında yeşil ışık yakan yoktur... Şimdilik!

Ezo sonunda kararını verir. Harun’un evlilik teklifine cevabı çok nettir! Herkes kendi hesaplaşmaları, oyunları ve kararlarıyla uğraşırken asıl sürpriz yola çıkmış geliyordur bile. Zeliha!

 El Kızı 8. Bölüm full izle, El Kızı 8. bölüm canlı izle - Resim : 7

El Kızı 8. Bölüm izle

El Kızı 8. Bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

El Kızı dizisinin konusu nedir?    

"Gemi su almaya başladığı gün, ilk "El kızı"nı attılar aşağı.."

Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün sülalenin. Sonra bir gün babam başka bir kadını sevdi. Doğurduğu çocuğa kadar onların, annemse elin kızı oldu birden. Gemi su almaya başladığı gün ilk anemi attılar gemiden.

 El Kızı 8. Bölüm full izle, El Kızı 8. bölüm canlı izle - Resim : 9

Annesinin kaderini yaşarmış kızlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Kaderimi annemden, kanımı babamdan almışım ben. Annem gibi kendime kıymam.

Ne diyordu sahi türküde? "Duvarda elek mi olur? Elkızı melek mi olur?"

Eee madem "Elkızı"yız, türkülere konu olmuş namımız, hakkını vermek lazım.

Ben şimdi o beni attıkları gemiyi cayır cayır yakmaz mıyım?

 El Kızı 8. Bölüm full izle, El Kızı 8. bölüm canlı izle - Resim : 10

El Kızı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Sevda Erginci
  • Fikret Kuşkan
  • Perihan Savaş
  • İsmail Ege Şaşmaz
  • Münir Can Cindoruk
  • Sedef Avcı
  • Toprak Sağlam
  • Alayça Öztürk
  • Fırat Doğruloğlu
  • Nur Yazar
  • Çağla Şimşek
  • Sinan Arslan
  • Pelinsu Çileli
  • Macit Koper