El Kızı 9. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle

İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci'nin başrollerini paylaştığı El Kızı 9. bölüm tek parça olarak internete yüklendi. Fox Tv ekranlarında yayınlanan El Kızı son bölüm full izle! İşte, El Kızı son bölüm izleyebileceğiniz link...

El Kızı 9. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle

İsmail Ege Şaşmaz ve Sevda Erginci'nin başrollerini paylaştığı El Kızı 9. bölüm tek parça olarak yayınlandı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan El Kızı son bölüm full izle! 18 Aralık 2021 tarihinde El Kızı son bölüm full internete yüklendi.

El Kızı 9. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 1

El Kızı 9. bölümde; Ezo kimsenin baskısı altında kalmadan kalbinin sesine kulak verir. Kalbinde tek bir kişiye yer vardır: Ali’ye. Bunu önce kendisine daha sonra da Ali’ye itiraf eder. Artık onlar için vuslat zamanıdır…Onların birlikteliği Songül’ün içinde dillendirmediği bir kırıklığa neden oluyordur

El Kızı 9. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 2

Ali ve Ezo’nun düğün hazırlıkları boyunca Ali’nin kendisinden yardım istemesi de içindeki burukluğu ve hüznü pekiştirir. Masum bir üzüntü…Ancak onun kadar masum olamayan biri vardır: Harun. İşlediği cinayetle beraber ruhundaki karanlığa teslim olan Harun için artık yaşamak eziyete dönüşmüştür. Ezo’nun kendisine karşı olan acımasız tavrı, annesi Nermin’le beraber küçük düşürülüp kovulması, beş parasız halde kasabada sıkışıp kalması…

El Kızı 9. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 3

Hepsi içindeki öfkeyi besliyordur. Eline geçen ilk fırsatta ise hayal bile edemeyeceği güç kazanır. Onun gözünde son yaşadıklarından dolayı hiçbir kadının değeri kalmamıştır. Ezo da bu kadınların başını çekiyordur. Boğulduğu o karanlık tarafta yalnız kalmak istemez. Ezo’yu da kendisiyle beraber sürüklemeye hazırdır…Gerçek sevenler Ali ve Ezo, birbirlerine aşklarını itiraf ettikleri noktada ömürlük imzaya bir adım kala Ezo, annesi ve sevdiği adam arasında bir seçim yapmak zorundadır…

El Kızı 9. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 4

El Kızı 8. bölümde neler oldu?

El Kızı 8. bölümde; Zeliha’nın gelişiyle bütün dengeler değişir. Ezo için hayat bambaşka bir hal alır. Öldü bildiği annesi yaşıyordur. Annesine kavuşmuştur ama hiçbir şey umduğu gibi değildir. Bunca zaman kim saklamıştır annesini?

El Kızı 9. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 5

Selçuk ise bir yandan sevdiği kadının dönüşüyle içinde kopan fırtınaları dindirmeye çalışırken bir yandan da Zeliha’ya bunu yapanların peşine düşmüştür. Çemberin daraldığının farkında olan Cavidan, şüpheleri kendi üzerinden uzaklaştırmak için çok tehlikeli bir karar alır. Nermin bu sırada bambaşka bir tehditle uğraşıyordur - Cemal! Harun’un da dahil olduğu büyük bir suçla hayatları allak bullak olur.

El Kızı 9. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 6

Songül ise kendisini birden Ali’nin yanında hem de en zor anında destekçisi olarak bulmuştur. Ali’nin ise aklı da kalbi de Ezo’dadır. Artık susmayacaktır Ali. Ezo’ya içinde ne varsa döker. Ezo için bir başka şok da bu olur. Dünyası başına yıkılan Harun’a bir başka darbe de Ezo’dan gelir. Her şey arap saçına dönmüştür. Tüm bu duygusal depremlerin arasında Ezo da hayatına dair, hislerine dair kesin kararlar almıştır.

El Kızı 9. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 7

El Kızı 9. bölüm izle

El Kızı 9. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

El Kızı dizisinin konusu nedir?    

"Gemi su almaya başladığı gün, ilk "El kızı"nı attılar aşağı.."

Biz çok mutlu bir aileydik. Annem babamın gözünün bebeğiydi. Gelini değil kızıydı babaannemin. Bir tanesiydi bütün sülalenin. Sonra bir gün babam başka bir kadını sevdi. Doğurduğu çocuğa kadar onların, annemse elin kızı oldu birden. Gemi su almaya başladığı gün ilk anemi attılar gemiden.

El Kızı 9. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 9

Annesinin kaderini yaşarmış kızlar. Ama bilmedikleri bir şey var. Kaderimi annemden, kanımı babamdan almışım ben. Annem gibi kendime kıymam.

Ne diyordu sahi türküde? "Duvarda elek mi olur? Elkızı melek mi olur?"

Eee madem "Elkızı"yız, türkülere konu olmuş namımız, hakkını vermek lazım.

Ben şimdi o beni attıkları gemiyi cayır cayır yakmaz mıyım?

El Kızı 9. bölüm tek parça izle! El Kızı son bölüm full izle! El Kızı son bölüm izle - Resim : 10

El Kızı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Sevda Erginci
  • Fikret Kuşkan
  • Perihan Savaş
  • İsmail Ege Şaşmaz
  • Münir Can Cindoruk
  • Sedef Avcı
  • Toprak Sağlam
  • Alayça Öztürk
  • Fırat Doğruloğlu
  • Nur Yazar
  • Çağla Şimşek
  • Sinan Arslan
  • Pelinsu Çileli
  • Macit Koper