Elon Musk’tan kripto paralarla ilgili çok çarpıcı açıklama! Hepsi şakadan ibaretti

Tesla'nın ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk’tan, son zamanlarda revaşta olan kripto paralar ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar geldi.

Elon Musk’tan kripto paralarla ilgili çok çarpıcı açıklama! Hepsi şakadan ibaretti

Kripto para birimleri ile ilgili arka arkaya yaptığı açıklamalar sonrasında Dogecoin gibi bazı alt coinlerin artmasına sebep olan Musk, "Bütün birikiminizi yatırmak çok da akıllıca olmaz" dedi.

Tesla’nın kripto para ile satış yapacağını söyleyen ve kişisel olarak da kripto parayı geleceğin para birimi olacağını açıklayan Elon Musk çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Attığı twitlerle 2021’de kripto para birimlerinde büyük bir artışın arkasındaki isim olarak öne çıkan Musk bugün bir tweet daha atarak kripto para birimi ile ilgili uyarıda bulundu.

Musk, twitinde “Kripto paralar umut vadediyor fakat lütfen dikkatlice yatırım yapın. Öncelikle insanlar bütün birikimlerini kripto paraya yatırmamalı. Açıkçası bu çok da akıllıca bir hamle olmaz” dedi.

“Aslında bir şaka olarak başladı”

Dogecoin ile ilgili de açıklama yapan Musk, “Dogecoin’in yaratılması aslında bir şaka olarak başladı, esasında amaç kripto para ile dalga geçmekti. Şaka olarak icat edilen bir para birimi gerçek bir kripto para birimi halini aldı” ifadesini kullandı.