Emekli Maden Mühendisi Birhan Akman tv100 canlı yayınında gözyaşlarını tutamadı! Yayında duygusal anlar! Sözleri boğazında düğümlendi

tv100 ekranlarında yayınlanan Hande Aydemir ile Maden Faciası Özel Yayını’nda duygu dolu anlar yaşandı. Programa katılan Emekli Maden Mühendisi Birhan Akman, Bartın’daki maden faciasının konuşulduğu esnada gözyaşlarına hâkim olamadı.

Gazete Pencere Yazarı Necdet Saraç, AK Parti 24. Dönem Milletvekili Ali Turan, tv100.com Yazarı Latif Şimşek, İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Dr. Ahmet Zeki Üçok, Emekli Maden Mühendisi Birhan Akman, İş Güvenliği Uzmanı Şebnem Akman Balta ve Maden Mühendisleri Odası Eski Başkanı Mehmet Torun; Hande Aydemir ile Maden Faciası Özel Yayını'nın konuğu oldu.

Bartın Amasra’da yaşanan maden faciasının konuşulduğu yayında, Emekli Maden Mühendisi Birkan Akman, geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız maden kazalarında yaşadığı ve şahit olduğu olayları anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.

Gözyaşlarını tutamadı

Akman, konuşma yaptığı sırada gözyaşlarını tutamadı. Her yerde ve her bilinen maden kazasında olay yerinde olduğunu aktaran Birkan Akman, duygu dolu olduğu anda, “İnsanlar, bunlar insan… Ve şuna inanıyorum, karşılığı olmadı. Kimse bu olaylarda karşılıklarını almadılar yani çok fazla olay yaşamışlığım var” ifadelerini kullandı.