EMEKLİ PROMOSYONUNDA ek ödeme! 8 bin 250 liraya yükseltti! Bankaların promosyon yarışları hız kesmeden devam ediyor! İşte o banka...

Emekli maaşlarına gelen zammın ardından bankalar promosyon ödemelerinde ciddi artışa gitmişti. Bir süredir gündemde olan bankaların promosyon yarışları hız kesmeden devam ediyor. Promosyon 7 500 TL'ye kadar çıkmıştı. Bir banka emekli promosyon ödemelerini ek ödeme ile 8 250 TL'ye çıkardığını duyurdu.

EMEKLİ PROMOSYONUNDA ek ödeme! 8 bin 250 liraya yükseltti! Bankaların promosyon yarışları hız kesmeden devam ediyor! İşte o banka...

Temmuz ayında açıklanan zammın ardından bankaların, emekli müşterilerine verdikleri promosyon ödemelerinde de artışa gidildi. Günden güne artış gösteren promosyon ödemeleri öyle bir boyut aldı ki, halihazırda emekli olan ve yeni emekli vatandaşlar maaşlarını hangi bankaya taşıyacaklarını şaşırdı. 

Güncelliğini koruyan promosyon ödemeleri konusu emekli vatandaşların kafasında 'acaba hangi bankaya taşımalıyım?' sorusunu beraberinde getiriyor. Yüksek promosyon ödemelerinden faydalanmak isteyen vatandaşlara bankalardan 7 500 TL'ye kadar promosyon imkanı sunuluyordu.

Yeni Çağ'ın haberine göre, promosyon ödemelerinde artışa giden ING Türkiye, emekli müşterilerine 8 250 TL promosyon ödemesi yapacak.

ING emekli maaşını taşıyanlara, maaş tutarına göre 7.000 TL’ye varan ek koşulsuz nakit promosyon verecek. Emekliler ayrıca, 5 emekli arkadaşını daha ING’li yaptığı taktirde, ek olarak 1 bin 250 TL’ye varan promosyon hakkı elde edecek. Böylelikle, emekliler toplamda 8 bin 250 TL’ye varan promosyon kazanma fırsatını verilecek.

Emekli maaşını ING’ye taşıyanlar,

- 1 aylık toplam gelir tutarları; 1.500 TL’ye kadar ise 4 bin 650 TL

- 1 bin 500 TL – 2 bin 500 TL arası ise 5 bin 800 TL 

- 2 bin 500 TL ve üzeri ise 7 bin 000 ek koşulsuz nakit promosyon almaya hak kazanıyor.

Emekli maaşını 3 yıl boyunca ING Türkiye’den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri de ING’nin promosyon kampanyasından yararlanabiliyor. ING Türkiye’nin kampanyasından 5 Ağustos 2022 – 31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler faydalanabiliyor.