Emeklilerin beklediği ek ödeme gündemde

Türkiye Emekliler Derneği, emeklilerinde memurlar gibi ek ödeme alabilmesi için harekete geçti. Derneğin talebi kabul görürse emekliler aylıklarına ek olarak 344 lira alacaklar.

Emeklilerin beklediği ek ödeme gündemde

Emeklilerin ek ödeme alması için Ankara'da mesai veren Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen, genel merkez nezdinde yoğun bir çalışma başlattıklarını bildirdi.

Başkan Degen ayrıca, Türkiye Emekliler Derneği, "Kamu çalışanlarına ödenen aile yardımını, tüm emeklilere de aile yardımı desteği olarak getirilsin" çağrısı yineledi.

Emeklilerin maaş oranlarında iyileştirme yapması için hükumetten beklentilerinin devam ettiğini dile getiren Başkan Ahmet Degen, "Genel merkezimiz ile yaptığımız yoğun temas ve istişarelerden sonra üyelerimizi maddi anlamda rahatlatacak ek ödenek için genel başkanımız Kazım Ergün sıkı bir şekilde çalışıyor. Beklentimiz sadece ek ödenek değil tabiki, İntibak zamlarının da takipçisiyiz. Bu konuda da Genel Merkezimiz ve Şube Başkanları olarak gerek Türkiye büyük millet meclisinde ve gerekse bakanlıklar nezdinde temaslarımızı sürdürüyoruz" dedi.