Emekliye promosyon müjdesi..! Hangi banka ne kadar ödeme yapacak?

Emekliye banka promosyonlarında yeni fırsat doğdu. Peki, ödemeler neye göre belirleniyor?

Emekliye promosyon müjdesi..! Hangi banka ne kadar ödeme yapacak?

Emekliye banka promosyonlarında yeni fırsat! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, Akbank, İş Bankası'ndan emekliye 2 bin 550 liraya kadar promosyon müjdesi!

Emekliye yapılan promosyon ödemeleri bankalar arasındaki rekabet sürecine bağlı olarak artabiliyor. Halkbank, Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank emekli promosyon artırma yöntemleri...

Emekliye sunulan çeşitli ödeme fırsatları, yine emekliler tarafından büyük bir ilgi ile karşılanıyor. Bankalar için emeklilerin önemi büyük. Bu süreçte emekli portföyünü genişletmek isteyen ve müşterilerini kaybetmek istemeyen bankalar arasında adeta bir emekli kapma yarışı devam ediyor. Bankalar emeklileri kazanmak için belirli aralıklarla banka promosyon ödemeleri yapıyor.

Emekliler ile bankalar arasında bu süreçte 3 yıllık bir taahhüt imzalanıyor. Hem yeni emekli aylığı bağlanan emeklilerin bankaları aracılığı ile işlem yapmalarını istemeleri, hem de mevcut emeklilerini kaybetmek istememeleri nedeniyle bir nevi göz boyamak adına promosyon ödemeleri yapılıyor.

Emekli promosyon ödemeleri 3 yıllık periyotlarla yapılıyor. Emeklinin almış olduğu emekli maaşına göre ise değişiklik gösteriyor. Emekliler ile dul ve yetimlere 3 yılda bir bankalar tarafından verilen ek ödemeler bir nebze olsun rahatlamalarını sağlıyor. Bu noktada emekliler ile bankalar arasında ödeme noktasında sıkı bir pazarlık yapılması alınan ücretin artırılması için etkili olabilir.

Emeklilerin yüzünü güldüren uygulama ilk olarak 2017 yılında başladı. Bu süreçte 3 yıllık taahhüt süresi dolan ve bu süreçte emekli aylığı alarak başvuru yapan kişiler için gerekli adımlar atılıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar arasında bu noktada bir sözleşme imzalanıyor. Genel olarak emeklilerin aldıkları maaş aralıklarına göre bankaların sunmuş oldukları promosyon ödeme miktarları 500, 625 ve 750 lira olarak değişiyor. Bunun için ise 3 yıllık süreçte maaş sözü vermek yeterli oluyor.

Bankalar emekli yarışını kazanabilmek için bazen kesenin ağzını açabiliyor. Bu süreçte düzenlenen bazı kampanyalar bu ödemelerin artırılması için bir yöntem halini alıyor. Bu sebeple bankaların promosyon ödeme miktarlarının iyi araştırılması gerekiyor.

Bankalar tarafından müşterilere sunulan, ödeme talimatları, ek ürün kullanımı, kredi kartı kullanımı gibi çeşitli sebeplerle ödeme tutarını yükseltebiliyorlar. Bu durumda promosyon ödemeleri 2 bin 550 liraya kadar yükselebiliyor.

Akbank tarafından sunulan promosyon ödemesi 500, 625 ve 750 lira olarak açıklandı.

Denizbank müşterileri için kesenin ağzını açıyor. 675, 850 ve 1000 liralık ödemeler yapıyor.

Garanti BBVA'da yüksek ödeme yapan bankalar arasında. Bu süreçte ek ürün koşulu olmadan 800 lira, 1000 lira ve 1200 liralık ödemeler yaptığı belirlendi.

Halkbank promosyon ödemelerini 500, 625 ve 750 lira aralığında yapıyor.

İş Bankası için bu rakam 750, 875 ve 1000 lira olarak değişiyor.

Ziraat Bankası ve Vakıfbank ise 500, 625 ve 750 liralık ödemeler yapıyor.