Emine Bulut cinayetine Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'dan sert tepki: Bu vahşete sessiz kalmıyoruz

Emine Bulut cinayetine tepkiler giderek artıyor. Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray kulüpleri de sosyal medyadan birer paylaşım yaparak "Bu vahşete sessiz kalmıyoruz" dedi.

Emine Bulut cinayetine Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray'dan sert tepki: Bu vahşete sessiz kalmıyoruz

Kulübün twitter hesabından yapılan açıklamada "Bu vahşete karşı sessiz kalmıyoruz! Kadın cinayetlerinin son bulmasını, faillerin en ağır cezalarla yargılanmasını diliyoruz. Alışmayacağız, susmayacağız! #EmineBulut" denildi.

Emine etiketinin resmini de paylaşan Beşiktaş'ın bu paylaşımı çok sayıda etkileşim aldı.

Bu vahşete karşı sessiz kalmıyoruz! 

 

Fenerbahçe: Son bulmasını istiyoruz

Fenerbahçe kulübü de bu vahşete sessiz kalmadı. Sarı-lacivertli ekibin twitter hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yapılarak "Yaşanan bu vahşete sessiz kalmıyoruz! Failinin en ağır ceza ile yargılanmasını, toplumumuzda kadın cinayetlerinin artık son bulmasını diliyoruz!" denildi.

Trabzonspor: Sessiz kalmayacağız

Trabzonspor kulübü de kadın cinayetlerine tepki gösterdi. Bordo-mavili ekibin Twitter hesabından yapılan açıklamada "Kadın cinayetleri karşısında #sessizkalmayacağız. Bu vahşet artık son bulsun! #EmineBulut" denildi.

 

Galatasaray: Bu vahşet son olsun

Galatasaray kulübü de yaşanan vahşete sessiz kalmayacağını açıkladı. Sarı-Kırmızılı ekibin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Hayattan koparılan bir kadın daha olmasın diye sessiz kalmayacağız. Yaşanan bu vahşet son olsun, kadın cinayetleri son bulsun! #EmineBulut" ifadeleri kullanıldı.