"Benim eşimin sonucu da böyle olacak"

S.Ç. isimli şahıs, Emine Bulut cinayetinin ardından sosyal medyadaki hesabından "Benim eşimin sonucu da böyle olacak" diye yazdı. Yapılan şikayetlerin ardından gözaltına alınan şahıs tutuklandı.

"Benim eşimin sonucu da böyle olacak"

Türkiye'yi sarsan Emine Bulut cinayetinin ardından sosyal medyada tepki mesajları yükselirken, bazı kullanıcılar en az cinayet kadar kan donduran mesajlar yazdı. Özellikle İnci Sözlük'ün kurucusu Serkan İnci'nin yaptığı paylaşım kitabı için reklam çalışması olarak değerlendirilince sosyal medyada büyük tepki gördü.

Öte yandan bugün ortaya çıkan bir mesaj ise adeta kan dondurdu. Emine Bulut'un vahşice katledilmesinin ardından S.Ç. isimli bir şahıs sosyal medya üzerinden korkunç bir mesaj yayımladı. Bulut cinayetinde cani kocayı savunan şahıs, kendi karısının sonunun da Emine Bulut gibi olacağını söyleyerek, "Bir kadın ölüyorsa hak ediyordur" dedi.

Tutuklandı

İzmir'in Torbalı ilçesinde Ayrancılar Mahallesi'nde yaşadığı belirlenen şahsın sosyal medyadaki mesajına binlerce kişi tepki gösterdi. Şahsın emniyete şikayet edilmesinin ardından gözaltına alınan S.Ç, tutuklandı.

S.Ç. sosyal medya hesabından şunları yazdı:

Bir kadın ölüyorsa hak etmiştir. Adamı bu raddeye getiren kadındır. Benim eşimin de bana yapmadığı kalmadı, sabrım tükendi. Çocuklarım için sabrediyorum ancak dayanacak gücüm kalmadı.

Ayrıca kadınları bu kadar erkeğin üzerine salan devlettir, kanunlardır. Kadın bir şey yaptığını zannediyor. Devletin kendisini koruyacağını zannediyor ancak sonuç ortada. Olan evlatlarımıza oluyor. Benim eşimin sonucu da böyle olacak, olan evlatlarıma olacak ancak dayanamıyorum, yapacağım. Ya gelecek, ya sonuç bu...

"Benim eşimin sonucu da böyle olacak" - Resim : 3