Emre Belözoğlu'ndan futbolculara: İçinizden biriyim

Fenerbahçe'de Erol Bulut'un gönderilmesi sonrası Teknik Sorumlu olan Emre Belezoğlu çıktığı ilk antrenmanda futbolcularla özel bir görüşme yaptı.

Emre Belözoğlu'ndan futbolculara: İçinizden biriyim

Can Bartu Tesisleri'nde ilk çıktığı idman öncesi futbolcularla bir görüşme yapan Fenerbahçe Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu ligin bitmesine 10 hafta kaldığını belirterek, "Sonunun güzel olacağına buradaki herkesin inandığına eminim" dedi.

Kendisinin de Fenerbahçe takımında oynadığını hatırlatan Emre Belözoğlu, "İçinizden birisiyim. Beraber oynadığım, bizimle beraber olan, kader birliği yaptığım, çok değerli arkadaşlarım var. Fenerbahçe'nin başarısı için keyif alacak, eğlenecek şekilde birbirine inanan ve güvenen bir takım olacağız.

30 hafta buraya kadar getirdik. Erol (Bulut) hoca ve ekibinin de ciddi katkıları var. Ortada bir başarı veya başarısızlık varsa, bir kişiye, sadece bir ekibe mal edilemez. Başarıyı da başarısızlığı da beraberce sahipleneceğiz. Allah utandırmasın. İyi olacağına inanıyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun." ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu'na konuşması sırasında, Volkan Demirel ile Selçuk Şahin'in yanı sıra idari menajer Volkan Ballı eşlik etti.