Emre Özpeynirci TOGG’un hiç bilinmeyenlerini tv100’de anlattı! TOGG’un fiyatı ne kadar olacak?

Emre Özpeynirci, yerli otomobil TOGG hakkında bilinmeyenleri Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programında anlattı. TOGG’un bayiler üzerinden satılmayacağını belirten Özpeynirci, TOGG’un sınıfındaki içten yanmalı motorlu araçlarla aynı düzeyde olacağını belirtti.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, gazeteciler Hacı Yakışıklı, Şaban Sevinç ve Fuat Uğur Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Programda 29 Ekim’de fabrika açılışı gerçekleştirilen TOGG da konuşuldu.

TOGG’un fiyatı ne kadar olacak?

Taksim Meydanı programına katılan Emre Özpeynirci “O araçların fiyatları 800 bin ile 1 milyon 200 bin lira arasında değişiyor. TOGG’un fiyatının sınıfındaki içten yanmalı motorlu araçlarla rekabet edecek düzeyde olacağı söyleniyor. Tabii mart ayına kadar kurlardaki değişim araç fiyatlarını değiştirebilir. O yüzden fiyatı açıklanmadı. İlk etapta hemen ulaşılabilir bir araç olmayacak” dedi.

“Bayiler üzerinden satılmayacak”

TOGG’un bayiler üzerinden satılmayacağını belirten Özpeynirci, “Araç bayiler üzerinden satılmayacak, internet üzerinden satılacak. Fiziksel olarak görmek isteyenler için teslimat noktaları oluşturulacak. İlki kasım ayında olacak. Bu şekilde yirmi tane teslimat noktası oluşturulacak. Dolayısıyla elektrikli diğer elektrikli araçlarda benzer sistemi kullanıyorlar” ifadelerini kullandı.