Emre'li Fenerbahçe 65 gün sonra 3 puan aldı

İç sahada son 4 maçında 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik yaşayan sarı-lacivertliler, Ülker Stadı'nda 65 gün sonra kazanarak moral bulmak istiyordu. Denizlispor karşısında hedefine ulaştı.

Emre'li Fenerbahçe 65 gün sonra 3 puan aldı

Süper Lig'in 32. haftasında Yukatel Denizlispor'u konuk eden Fenerbahçe, son oynadığı maçın ilk 11'ine göre 3 değişiklikle sahaya çıktı.

Fenerbahçe'nin topa daha fazla sahip olmasına rağmen fazla pozisyon üretemediği, Denizlispor'un da ani ataklarla gol bulmaya çalıştığı ilk yarıda iki takım da skor tabelasını değiştiremedi. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlandı.

İlk yarısı golsüz geçen maçta Fenerbahçe 45 dakikada kaleyi bulan şut atamadı. Maçın ikinci yarısında Fenerbahçe 64. dakikada bulduğu Samatta ile 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, Emre Belözoğlu yönetiminde Fenerbahçe ilk galibiyetini aldı.

Kadroda değişiklik

Sarı-lacivertli takımın ligin 31. haftasında Beşiktaş ile yaptığı derbiye ilk 11'de başlayan futbolculardan İrfan Can Kahveci ile Bright-Osayi Samuel yedek kulübesinde yer aldı, Nazım Sangare ise rahatsızlığı nedeniyle kadroya dahil edilmedi.

Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, bu oyuncuların yerine Gökhan Gönül, Ozan Tufan ve Sinan Gümüş'e ilk 11'de şans verdi. Fenerbahçe, müsabakaya Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Szalai, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Sinan Gümüş, Pelkas, Valencia ve Samatta 11'iyle çıktı.

Sarı-lacivertli takımın yedek kulübesinde ise Osman Ertuğrul Çetin, Mauricio Lemos, Jose Ernesto Sosa, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, İrfan Can Kahveci, Bright-Osayi Samuel, Marcel Tisserand, Mame Thiam ve Filip Novak yer aldı.