Kanser hastası Utku'nun Fenerbahçe hayali gerçek oldu! Utku Türkiye'nin konuştuğu online seremoni sırasındaki duygularını tv100'e anlattı...

En büyük hayali Fenerbahçe maçını statta izlemek olan, kanser tedavisi gören 9 yaşındaki Utku Dişli’nin o hayalini Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Attila Szalai gerçekleştirdi. Szalai, dün akşam oynanan Fenerbahçe - Alanyaspor maçında seremoniye elinde tabletle çıktı ve Utku, online olarak seremonide yerini aldı. Küçük Utku Fenerbahçe sevgisini tv100’e anlattı. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe, hastanede tedavi gören çocukların hayallerini gerçekleştirerek alkışlanacak bir projeye imza attı. En büyük hayali Fenerbahçe maçını statta izlemek olan, beyincik kanseri tedavisi gören 9 yaşındaki Utku Dişli’nin o hayalini Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Attila Szalai gerçekleştirdi.

Szalai, dün akşam oynanan Fenerbahçe - Alanyaspor maçında seremoniye elinde tabletle çıktı ve Utku, online olarak seremonide yerini aldı.

Utku, maç öncesinde Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus ile de görüştü.

Küçük Utku Fenerbahçe sevgisini tv100 muhabiri Ebru Balıkçı'ya anlattı. 

"Fenerbahçeyi çok seviyorum. En büyük hayalim Youtuber olup Fenerbahçe'nin kazandığı maçları paylaşmak. Altay abi ile tanışmak istiyorum..."