En görgüsüz burçlar! İşte kabalığı ile nam salan, zorbalıkta dünya markası olan o burçlar...

Astrolojik bilgi sahibi olan da olmayan da herkes burçların karakter üzerindeki etkileri üzerinde hemfikir. Bazı burçlar liderlik, bazıları titizlikle anılırken bazıları da olumsuz özellikleriyle anılıyor. Peki, en görgüsüz, en kaba burçlar hangileri? İşte görgüsüzlükte dünya markası olan burçlar...

En görgüsüz burçlar! İşte kabalığı ile nam salan, zorbalıkta dünya markası olan o burçlar...

İnsanların doğdukları tarihe göre belirlenen burçların karakter özelliklerini etkilediğine inanılıyor. Birbirine benzer özellikleri barındıran insanları tanımlayan burçlardan bazıları duygusal yapılarıyla, bazıları titizlikleriyle ön plana çıkıyor. Her burcun iyi özellikleri olduğu kadar kötü özellikleri de var. Bu kötü özellikler pek çok insan tarafından merak ediliyor. 

Kaba ve uyumsuz Koçlar

Kabalık, görgüsüzlük ve uyumsuzlukla ön plana çıkan burçlardan ilki Koç burcu. Kafasına koyduğunu her şekilde uygulayan ve insanların ne dediğini önemsemeyen Koç burçları, kabalık konusunda da eline su döktürmüyor. Verilen öğütlere karşı sert tavırlar sergileyen Koç burçları, ne yapmaları gerektiğini başkalarının söylemesinden nefret eder. 

Aniden değişen İkizler

Kararları çok hızlı değişen İkizler burçları, karşısındaki insanları kırmaya çok meyillidir. Kabalık konusunda Koçlardan geri kalmayan İkizler burcu, rahat ve iğneleyici tavırları ile bencil tavırlar sergilerler. İnce işleri her zaman algılayamayan İkizler burçları da kaba olanlardan biri. 

Vahşiliğiyle öne çıkan Akrep

En tehlikeli burçlardan biri olan Akrep burcu, vahşiliğiyle ön plana çıkıyor. Özellikle sinirlendiklerinde gözleri bir şey görmeyen Akrep burçları tam bir magandaya dönüşebiliyor. Aynı zamanda sinsi planları da dikkat çekiyor. 

Kabalıkta sınır tanımayan Boğa

Sakin gibi görünen Boğa burçları, inatçı ve kendine has tarzlarıyla kabalıkta sınır tanımayan burçlar arasında yer alıyor. Giyim tarzı konusunda oldukça başarısız olan Boğalar, özellikle sevmedikleri kişilere karşı oldukça bencillerdir. Tehlikeli yanlarını gizlemeye çalışsalar da vurdumduymaz tavırları ilişkilerini olumsuz yönde etkiler.