En Hamarat Benim'in dış sesi bakın kim çıktı!

Kadir Ezildi'nin sunuculuğunu yaptığı hafta içi her gün Fox Tv ekranlarında yayınlanan En Hamarat Benim programının dış sesinin kim olduğu merak edilir oldu. Bakın o ses kim çıktı. İşte O ses...

En Hamarat Benim'in dış sesi bakın kim çıktı!

Temizlik Benim İşim programının ardından yine Fox Tv'de En Hamarat Benim programının sunuculuğunu yapan esprili sunucu Kadir Ezildi her zaman en çok merak edilen isimler arasındaydı. Fakat kamera arkasından duyduğumuz öyle bir ses var ki yüzünü hiç görmedik ve kim olduğunu hep merak ettik. İşte En Hamarat Benim programının dış sesi...

En Hamarat Benim'in dış sesi bakın kim çıktı! - Resim : 1

Zuhal Topal'la ve Temizlik Benim İşim yarışmalarında da dış ses olan Aydoğan Temel, geçmişte Pazar Keyfi ve Uçankuş gibi magazin programlarında da seslendirme yaptı.

En Hamarat Benim'in dış sesi bakın kim çıktı! - Resim : 2

1966 yılında Bandırma'da doğan sanatçı, Mimar Sinan Üniversitesi'nde Tiyatro eğitimi aldı.

En Hamarat Benim'in dış sesi bakın kim çıktı! - Resim : 3

Geçmişten günümüze William Macy, John Malkovich, Gary Oldman, Kevin Spacey, Tcheky Karyo ve Gerard Depardeiu gibi bir çok ünlünün seslendirmesini yapmıştır.

En Hamarat Benim'in dış sesi bakın kim çıktı! - Resim : 4

Aydoğan Temel 2011’de vizyona giren Komik Bir Aşk Hikayesi isimli sinema filminin senaristliğini üstlenmiş ve başrolde oyuncu olarak yer almıştır. En son Atv ekranlarında yayınlanan Yalancısın Sen adlı dizinde oyuncu olarak yer aldı.