Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş oğlu Murathan hangisine benziyor?

En son Arka Sokaklar dizisinde izlediğimiz Gamze Özçelik ve Survivor yarışmasıyla bir anda ünlenen Uğur Pektaş aşkından doğan Murathan sosyal medyanın bir anda odağı oldu. Murathan'ın Gamze Özçelik mi yoksa Uğur Pektaş'a mı benzediği tartışma konusu oldu.

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş oğlu Murathan hangisine benziyor?

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş, 2008 yılında nikah masasına oturmuş, 2010'da oğulları Murathan'ı kucaklarına almıştı. İkili, 2011'de yollarını ayırmıştı.

Survivor programı ile tanında Uğur Pektaş, oğlu Murathan'la yaptığı paylaşımlarla ilgi odağı olmayı başarıyor. Yakışıklı oyuncu Uğur Pektaş Arka Sokaklar dizisinde Murat karakteri ile gönülleri fethetmiş partneri Gamze Özçelik ile olan dizi aşkı gerçeğe dönüşmüştü. Uğur Pektaş 2008 yılında ünlü oyuncu Gamze Özçelik ile hayatını birleştirmişti. Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik'in evliliklerinden bir de Murathan Pektaş adını verdikleri bir oğulları oldu. Uğur Pektaş sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Sosyal medya kullanıcılarının büyük ilgi gösterdiği Uğur Pektaş'ın özellikle oğlu Murathan Pektaş ile paylaşımları büyük beğeni topluyor. İşte Gamze Özçelik ile Survivor Uğur Pektaş'ın oğlu Murathan Pektaş... 

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş oğlu Murathan hangisine benziyor? - Resim : 3

Uğur Pektaş, Gamze Özçelik ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Murathan Pektaş ile sık sık paylaşım yapmayı ihmal etmiyor.

Pektaş, paylaşımına "Gerçek aşkta bölünme, ayrışma yani ego yoktur. Sevenler birbirinin içine erir. Sadece birlik ve saf sevgi vardır" notunu düşmüştü.  

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş oğlu Murathan hangisine benziyor? - Resim : 541 yaşındaki Pektaş, oğlu ile yürürken arkadan çekilen kareyi şu sözlerle yayınlamıştı.

Gerçek aşkta bölünme, ayrışma yani ego yoktur. Sevenler birbirinin içine erir. Sadece çıkar ilişkilerinde bölünme vardır. Seven ile sevilen ayrışır. Gerçek aşkta ilişki yoktur. Çünkü ilişki kuracak iki ayrı insan yoktur. Sadece birlik ve saf sevgi vardır.  

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş oğlu Murathan hangisine benziyor? - Resim : 7

Öte yandan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş, 2008 yılında nikah masasına oturmuş, 2010'da oğulları Murathan'ı kucaklarına almıştı. İkili, 2011'de yollarını ayırmıştı.

Kaynak: Sabah