Aşk iddialarına öyle bir yanıt verdi ki

Oyuncu emre Altuğ'un adı bir süredir model Burcu Çağrı ile anılıyordu. En son manidar bir şarkı paylaşımında etiketlenen Emre Altuğ iddialara cevap verdi.

Aşk iddialarına öyle bir yanıt verdi ki

Emre Altuğ, uzun süredir adının aşk dedikodularına karıştığı model Burcu Çağrı’yla sevgili olmadığını söyledi. Çağrı’nın, sosyal medya üzerinden Serdar Ortaç’ın ‘Adam Gibi’ parçasını paylaşıp, kendisini etiketlemesine şarkıcı, “O işlere hiç girmiyorum. Birliktelik de yok” diye konuştu.

1998 yılında düzenlenen bir güzellik yarışmasında üçüncü olan Burcu Çağrı'nın bir süredir şarkıcı Emre Altuğ ile ilişkisi olduğu konuşuluyor. Burcu Çağrı, önceki gün sosyal medya sayfasından manidar bir paylaşım yaptı. Çağrı, Emre Altuğ’u etiketlediği gönderiye, Serdar Ortaç’ın 2002 yılında çıkardığı 'Çakra' albümünden 'Adam Gibi' şarkısının sözlerini eklemesi dikkat çekti.

Sosyal medyada Burcu Çağrı, Altuğ'un eski eşi Çağla Şıkel'e benzetilmişti. Geçtiğimiz haftalarda Etiler'de objektiflere takılan Şıkel, konuyla ilgili olarak "Beni ilgilendiren bir konu değil" demişti.

Şarkıcı Emre Altuğ, 2008 yılında manken Çağla Şıkel ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 2015 yılında boşanmıştı. Altuğ ve Şıkel'in, Uzay ve Kuzey adında iki oğlu bulunuyor.