Havalimanında soyunup mastürbasyon yapan sosyal medya fenomeni tutuklandı

OnlyFans modeli Skaeee takma adıyla tanınan kadın, havalimanı otoparkında soyunup mastürbasyon yaptı. Polis, kadını göğüslerini ve cinsel organlarını halka açık bir alanda göstermesinin uygun olmadığı gerekçesiyle tutukladı.

Endonezya'nın Java kentindeki Yogyakarta Uluslararası Havalimanı'nda Skaeee takma adıyla tanınan model kamerayı açıp karşında soyunda daha sonra mastürbasyon yapmaya başladı. İnternette hızla yayılan video yerel halkı kızdırınca polis harekete geçti.

Model Bandung Şehrindeki bir tren istasyonunda tutuklandı.Polis, üphelinin sutyen veya kısa pantolon giymediğini de belirterek, "seks eylemini önceden planladığını" öne sürdü. “Kadının göğüslerini ve cinsel organlarını halka açık bir alanda göstermesi uygun değil. Havaalanları yüksek güvenlik sağlamak zorunda ve bu tür kaba davranışlara izin yok.” ifadelerini kullandı.

Pornografi Yasasını ve ITE Yasasını ihlal ettiği düşünülen eylemleri nedeniyle yasal işlem yapılmak üzere Yogyakarta'ya götürülen kadın 18 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.