Neslihan Atagül'ün ardından Sefirin Kızı'na katılan Tuba Büyüküstün, açıkladı

Neslihan Atagül'ün ayrıldığı Sefirin Kızı dizisinin kadrosuna alınan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, hesabından yayınladığı pozla duygularını paylaştı.

Neslihan Atagül'ün ardından Sefirin Kızı'na katılan Tuba Büyüküstün, açıkladı

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül'ün geçirgen bağısak problemi nedeniyle ayrıldığı 'Sefirin Kızı' dizisinin kadrosuna katılan 38 yaşındaki güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, Instagram hesabından yayımladığı bir pozuyla duygularını paylaştı.

Engin Akyürek ile 'Kara Para Aşk' dizisinde birlikte oynayan Büyüküstün, yıllar sonra ünlü oyuncu Akyürek ile Sefirin Kızı dizisiyle buluşuyor.

Engin Akyürek, Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak, Doğukan Polat, Hivda Zizan Alp, Özlem Çakar Yalçınkaya, Erdal Küçükkömürcü, Gonca Cilasun, Tülin Yazkan, Esra Kızıldoğan, Cemre Öktem ve Zerrin Sümer birlikte rol alacak olan ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, yeni katıldığı diziye ilişkin ilk kez konuştu.

Sosyal medya hesabından duygularını aktaran 38 yaşındaki güzel oyuncu, "Hem tanıdık, hem yepyeni bir yolculuk başlıyor. Çok sevgili eski partnerim Engin, canım senaristim, dostum Eylem, bu sektördeki ilk yıllarımda tanıştığım sevgili Emre, daha önce pek çok projeme ev sahipliği yapmış Star TV ile tekrar çalışacak olmanın keyfiyle, yepyeni bir karakterle sizinle buluşacak olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum. Hepimiz için açık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileğiyle. Hoşbuldum. Yakında görüşmek üzere" notunu düştü.