Sefirin Kızı'nın Dudu'su İlayda Ildır'dan bomba itiraf: Dinlerken çok utandım

Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün başrollerini paylaştığı Star TV Sefirin Kızı dizisinde Dudu karakterine can veren ünlü oyuncu İlayda Ildır, bomba itiraflarda bulundu.

Sefirin Kızı'nın Dudu'su İlayda Ildır'dan bomba itiraf: Dinlerken çok utandım

Sefirin Kızı’nda canlandırdığı ‘Dudu’ karakteriyle seyirciden büyük beğeni toplayan güzel oyuncu İlayda Ildır Bi’ Başka’da İrem Erbaş’ın konuğu oldu.

İlayda Ildır, Bi' Başka YouTube kanalında, dinlerken başkalarına söylemekten utandığı şarkıyı da açıkladı. Genç oyuncu, "Dinlemekten utandığım şarkıları kulaklığın sesini kısarak dinlerim. Modum düşükken Can Kan'dan 'Yaranamadım Yavrum'u dinlerim" dedi.

Sette herkesin çok eğlenceli olduğunu altını çizen Ildır, oyunculuk kariyerinde reddettiğin ama sonradan reddettiğine pişman olduğun bir proje oldu mu? sorusuna, "Reddetme gibi bir durum olmadı. Bir anda birden çok iş teklifi geldiği oldu ve ben de haliyle birini seçmek durumunda kaldım. Ama hiç pişmanlığım olmadı seçimlerim konusunda. Genelde tutmuş işlerde bulundum zaten. Bir de ben çok pişman olmam. Benim için daha doğru olmuştur diye düşünürüm. Kaderciyimdir biraz" cevabını verdi.

Sefirin Kızı'nın Dudu'su İlayda Ildır'dan bomba itiraf: Dinlerken çok utandım - Resim : 2

 "En kötü yorumlar bu işimde oldu"

Sosyal medyadan aldığın en kötü veya en saçma yorum neydi? sorusuna, "En kötü yorumlar bu işimde oldu. Oynadığım karaktere gelebilir tabii. Ama İlayda başlığı altında aldığım kötü yorumlar bana çok saçma geliyor. Şunun farkına varmalıyız. Bu bir dizi, bu bir kurgu" şeklinde yanıtladı.

Sefirin Kızı'nın Dudu'su İlayda Ildır'dan bomba itiraf: Dinlerken çok utandım - Resim : 4

"Can Kan'dan Yaranamadım Yavrum'u da dinlerim"

En keyif aldığı projesinin Söz olduğunu açıklayan ünlü oyuncu, Dinlediğin ama başkalarına söylemekten utandığın bir şarkı var mı? sorusuna ise, "Var tabii ki. Kulaklığın sesini kısarak dinlerim. Modum düşükken Can Kan'dan Yaranamadım Yavrum'u da dinlerim. Ya da bu ara Kurumuş Boğazım aklımda çalıyor :) Underground rapçileri de dinlediğim olur" dedi.