Enkaz altındaki bir vatandaşın, enkaz altındayken çektiği video ortaya çıktı! İzlemeye yürek dayanmaz

Merkez üssü Kahramanmaraş olarak meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem Başta Kahramanmaraş olmak üzere Hatay, Diyarbakır, Adıyaman, Kilis, Osmaniye, Malatya, Şanlıurfa, Adana ve Gaziantep'te ciddi yıkımlara neden oldu. Hatay’da yaşayan Adnan Fırat depremde enkaz altında yaşam mücadelesi verdiği anları kayıt altına aldı. Fırat kurtulduktan sonra o anları “Ölürsem mücadelem görülsün diye çektim” dedi.

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki deprem 10 ilde büyük yıkımlara neden oldu. Enkaz altında yaşam mücadelesi veren Adnan Fırat Hatay’da enkaz altındaki yaşam mücadelesini kaydetti.

“ÖLÜRSEM MÜCADELEM GÖRÜLSÜN İSTEDİM”

Enkazın altında çektiği videosunu göçük altından çıktıktan sonra paylaşan Fırat gönderisine, “Ölürsem mücadelem görülsün diye çektim bu videoyu. Allah’ım nelere kadir o testere önüme düştü. Allah’ım göçük altında kalan tüm halkımıza yardım etsin. Adana’da kırılan sağ bacağıma müdahale için gidiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin” notunu ekledi.

4 saat boyunca enkaz altında beklediğini ifade eden Fırat çektiği videoda, “Kaçarken göçük altında kaldım. Ayağım duvarın içine girdi. Tam bir merdiven kalmıştı. Belki de inemem iyi oldu orası komple kapandı. Oradakileri büyük ihtimalle kaybettik. Yaklaşık 4 saattir bekliyorum. İnternet hiçbir şey çekmiyor. Burada mucize şurada bir testere buldum. Oynaya oynaya çıkarttım. Şuradaki iki demiri kestim” ifadelerini kullandı.

KURTULDUĞUNUN MÜJDESİNİ VERDİ

Sağ kurtulan Adnan Fırat, kurtuluşunun ardından hastanede 'Bu da geçti şükür' notu ile bir fotoğraf paylaşarak "Çok şükür kurtuldum arkadaşlar. Şu an Adana Hastanesi'nde tedavi altındayım. Allah hepinizden razı olsun. Demiri kestim şükür Allah'a. Allah herkesin yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.