Enkaz altındaki kızının elini bırakmayan baba konuştu! "Çıplak ellerimle toprağı kazdım ama..."

Kahramanmaraş merkezli 10 ili vuran yıkıcı depremde hayatını kaybeden kızının elini bir an olsun bırakmayan baba Mesut Hançer, Alman basınına konuştu. Tüm Türkiye'yi derinden etkileyen fotoğrafla ilgili konuşan Hançer, kızını kurtarmak için çıplak elleriyle toprağı kazdığını ancak çıkaramadığını belirterek, "Çok dua ettim, maalesef olmadı, kaybettik" dedi.

Enkaz altındaki kızının elini bırakmayan baba konuştu! "Çıplak ellerimle toprağı kazdım ama..."

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli depremlerde enkaz altındaki kızının elini bir an olsun bırakmayan o baba, Alman Bild Gazetesi'ne konuştu. "Prensesimi kurtarmak için çıplak ellerimle toprağı kazmaya çalıştım ama çıkaramadım" diyen baba, "Çok dua ettim, maalesef olmadı, kaybettik" ifadelerini kullandı.

Enkaz altındaki kızının elini bırakmayan baba konuştu! "Çıplak ellerimle toprağı kazdım ama..." - Resim : 1

KIZININ ELİNİ BİR AN BIRAKMADI

49 yaşındaki Mesut Hançer, Kahramanmaraş'taki enkaz başında, hayatını kaybeden 15 yaşındaki kızı Irmak'ın elini tutarken görüntülenmişti.

Üzerinde turuncu bir ceket yüzünde tarif edilmez bir acı ile bekleyen babanın fotoğrafı tüm Türkiye'yi derinden etkilemişti.

Enkaz altındaki kızının elini bırakmayan baba konuştu! "Çıplak ellerimle toprağı kazdım ama..." - Resim : 2

IRMAK'IN MEZARI ÖNÜNDE KONUŞTU

Alman Bild gazetesinin Kapıçam Mezarlığı’nda ulaştığı baba, enkaz altında elini bir an olsun bırakmadığı kızının mezarı önünde konuştu.

Deprem olduğu sırada çalıştığını anlatan baba, yer sarsılır sarılmaz ilk iş ailesini aradığını eşinin, iki kızının ve oğlunun iyi olduğunu öğrendiğini belirtti.

Enkaz altındaki kızının elini bırakmayan baba konuştu! "Çıplak ellerimle toprağı kazdım ama..." - Resim : 3

"O GECE BÜYÜKANNESİNDE KALMIŞTI"

En küçük kızı Irmak'ın o gece büyükannesinde kaldığını anlatan baba "O gece Irmak'ın kuzenleri gelmişti ve onlarla kalmak için babaannesine gitmişti." dedi.

Enkaz altındaki kızının elini bırakmayan baba konuştu! "Çıplak ellerimle toprağı kazdım ama..." - Resim : 4

"ÇIPLAK ELLERİMLE TOPRAĞI KAZDIM AMA..."

Annesinin evini arayan ama bir türlü ulaşamayan baba gazeteye 'Allah'ım ne olursun evimiz sağ olsun' diye haykırarak binanın olduğu alana koştuğunu anlattı.

Kızını kurtarmak için çok uğraştığını ancak bir türlü başaramadığını belirten Hançer "Prensesimi kurtarmak için çıplak ellerimle toprağı kazmaya çalıştım ama çıkaramadım. Çok dua ettim, maalesef olmadı, kaybettik" ifadelerini kullandı.