Korumalarıyla dövdü!

Evlenip boşandıktan sonra bir kez daha evlenip ardından sürpriz şekilde yeniden boşanan Erdinç Acar ile Hande Acar çiftinin son ayrılığına sebep olduğu iddia edilen Mevlüt Özdoğan, Acar ve korumaları tarafından dövüldü.

Korumalarıyla dövdü!

Sosyetik iş insanı Erdinç Acar 2006 yılında evlendiği üç çocuğunun annesi Hande Acar ile 2010’da boşanıp aynı yıl tekrar nikah tazelemiş ancak geçtiğimiz Temmuz ayında ise çift Beykoz Adliyesi’nde tek ceksede ikinci kez süpriz şekilde boşanmıştı.

Boşanmanın ardından ortaya atılan iddialardan biri ise Erdinç Acar eşi Hande Acar’ın Mevlüt Özdoğan ile konuşmalarını yakalaması ve evliliğini bitirmesiydi.

Ortalık karıştı

Erdinç Acar önceki gece kardeşi Erdal Acar ile Ulus’ta sosyetenin uğrak yeri olduğu bir mekana gitti. Erdinç Acar mekan içinde boşanmasına sebep olarak gösterdiği Mevlüt Özdoğan ile karşılaşınca oldukça sinirlenerek üzerine yürüdü.

Araya giren Erdal Acar kardeşi Erdinç Acar’ı ve Mevlüt Özdoğan’ı mekanın ön bahçe kısmına çıkardı. Burada bir süre hararetli şekilde konuşan üçlüden Erdinç Acar bir anda Mevlüt Özdoğan’a yumruk atınca ortalık karıştı.

Araya giren Acar’ın korumaları Özdoğan'ı ağır şekilde darp ettiler. Olay araya giren mekan güvenlikleri tarafından ayrılırken, sonrasında mekana bir çok polis aracı geldiği öğrenildi.