Erdoğan başkanlığında toplanan Kritik Kabine toplantısı başladı

Cumhurbşakanı Erdoğan başkanlığında toplanan kritik kabine toplantısı başladı. Masada Yüz Yüze eğitim, Koronavirüs ile ilgili son durum, Afganistan'daki son gelişmeler ve aşı olmayanlara kısıtlma gelip gelmeyeceği konuları yer alıyor.

Erdoğan başkanlığında toplanan Kritik Kabine toplantısı başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanan kritik kabine toplantısı saat 13.50'de başladı. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen toplantı basına kapalı gerçekleştiriliyor. 

Kabine Toplantısı'nda öne çıkan başlıklar ise koronavirüsle mücadele ve son dönemdeki doğal afetler ile yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları aşı ile ilgili son durumlar ve Afganistan'daki son gelişmeler toplantının gündeminde.

Fahrettin Koca da bir sunum yapacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın koronavirüs salgını ve son dönemde artan vaka ve can kaybıyla ilgili sunum yapacağı toplantıda vaka sayılarının kontrol altında tutulması için özellikle kapalı ve kalabalık mekanlara aşı olmayanların ya da HES kodunu göstermeyenlerin girişlerinin engellenmesi gibi tedbirlerin masaya yatırılması bekleniyor.

Yeni bakan ilk kez toplantıda

Toplantıya ilk kez katılacak Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in de toplantıda bir sunum yapması bekleniyor. Özer, 6 Eylül'de yüz yüze eğitim için kapılarını açacak okullarda alınacak tedbirler hakkında bilgi verecek.