Erdoğan'dan önemli açıklamalar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ İl Kongresi'nde, Tekirdağ oy oranına ilişkin, "Yüzde 50'nin üzerine çıkacağız" dedi.

https://www.tv100.com/canli-yayin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tekirdağ İl Kongresi'nde, "Tekirdağ oylarında yüzde 50'nin üzerine çıkacağız" dedi.

Erdoğan, Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin resmi açılışını da yapacaklarını kaydederek, AK Parti kaybederse Türkiye'nin belirsizlik çukuruna yuvarlanacağını söyledi.

"AK Parti'nin başarısı için çalışmak milli bir görev halişne gelmiştir" diyen Erdoğan, salonu dolduranları sosyal mesafe konusunda uyarırken, "Şu anda koronaviürs döneminin en büyük belası sigara" diyerek sigara içmeme sözü istedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Temel hakların korunmasından mülkiyet hakkının geiştirilmesine kadar ilave hükümleri ilgili tarafalarla istişare edeceğiz. Bu sürecin önün yol açmanın asli görevimiz olduğuna inanıyoruz. Son 18 yılda her zorluğu nasıl milletimizle birlikte aştıysak bugğn önümüze çıkan sıkıntıları da 83 milyonla el ele vererek aşmaya çalışacağız. Sizlerden de bu anlayışla milletimizin gözündeki yerimizi güçlendirmenizi bekliyorum. İl kongremizde görev üstlnecek kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyorum."