Erdoğan'dan Süleyman Soylu açıklaması

Kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan cumhurbaşkanı Erdoğan, Süleyman Soylu'nun istifasi ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan Süleyman Soylu açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, açıklamalarından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifasi ile ilgili olarak; "Hafta sonu alınan 30 büyükşehir ve Zonguldak'taki sokağa çıkma yasağı tedbirler arasındadır. Cuma gecesi sokağa çıkma yasağının sadece cumartesi ve pazar gününü kapsamasına rağmen panik havası oldu.

Yasağın açıklandığı ilk saatlerde kimi yerlerde yaşanan gereksiz kargaşanın yaşanmaması için gereken tedbirleri alacağız. Sahilleri, piknik alanlarını dolduracak vatandaşlarımızı virüs tehlikesinden korumak amacımızdır.

İçişleri Bakanımızın bu konudaki sorumluluğu üstlenerek gösterdiği hassasiyeti takdirle karşılıyorum ama istifasını kabul etmedim. Başarılarına yakinen şahit olduğum bakanımız görevine devam ediyor. Verdiği destekten dolayı Sayın Bahçeli’ye teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.