Ergin Ataman’dan Fatih Terim ve Galatasaray’a tebrik

Anadolu Efes'in tecrübeli başantrenörü Ergin Ataman, sosyal medya hesabından açıklamalrda bulundu. Ataman Anadolu Efesi'in hedeflerini açıklarken Terim ve Galatasaray camiasını da tebrik etti.

Ergin Ataman’dan Fatih Terim ve Galatasaray’a tebrik

Anadolu Efes’in tecrübeli antrenörü Ergin ataman sosyal medya hesabından açıklamalarda buludnu.

THY Avrupa Ligi’nde final oynayan Anadolu Efes’in hedefini de açıklayan Ataman, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluk yaşamak olduğunu belirtti.

Ataman sosyal medya hesabından THY Avrupa Ligi'nde kupa hedefini son ana kadar kovaladıklarını vurgulayarak, şu ifadeleri kullandı;  "Bu sene, tüm basketbol otoritelerinin de takdirini kazanan müthiş bir sezon ve Dörtlü Final geçirdik. Kupa ile taçlandıramasak da Türk milletine bu heyecanı son ana kadar yaşattık. Sporun birleştirici felsefesiyle bu yolda bize inanan ve bizimle nefes alan tüm sporseverlere teşekkür ederim"

Fatih Terim ve Galatasaray camiasına teşekkür

Ataman "Sevgi ve desteğini her zaman arkamda hissettiğim başta Fatih Terim hocam ve Galatasaray camiasına teşekkür eder, 22. şampiyonluğu tebrik eder, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dilerim" değerlendirmesinde bulundu.

Ataman, şunları kaydetti: "Kariyerim boyunca taraf olduğum tüm takım ve camialara, hayat felsefemin temel parçası olan mücadele azmi ve kazanma hırsını aşılamaya çalıştım. Bu durum rakip tribünlere tam tersi olarak yansımış olsa da kendi taraftarımda yarattığı coşku tarif edilemez. Bu sene bu heyecanı bizimle yaşayarak Sinan Erdem'i tıklım tıklım dolduran Anadolu Efes taraftarına sonsuz teşekkür ederim. Artık hedefimiz lig şampiyonluğu"