Erkan Baş’tan Muharrem İnce sorusuna tek kelimelik yanıt! Dündar ve Özbek sordu, tv100’de cevapladı

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, usta televizyoncu Uğur Dündar ve Gazeteci-Yazar Mine Özbek’in sunumuyla tv100 ekranlarında yayınlanan ‘Haftanın Panoraması’na konuk oldu. Baş, Mine Özbek’in “Sayın Muharrem İnce’nin de adaylığı kesinleşti. Ona dönük bir şey söylemek ister misiniz?” şeklindeki sorusuna “İstemem” diyerek yanıt verdi.

Erkan Baş’tan Muharrem İnce sorusuna tek kelimelik yanıt! Dündar ve Özbek sordu, tv100’de cevapladı

Efsane gazeteci Uğur Dündar ve Gazeteci-Yazar Mine Özbek'in sunumuyla, her cumartesi akşamı tv100 ekranlarında yayınlanan Haftanın Panoraması’na, bu hafta Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş konuk oldu.

TEK KELİMELİK YANIT: “İSTEMEM”

TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Gazeteci Mine Özbek’in “Sayın Muharrem İnce’nin de adaylığı kesinleşti. Ona dönük bir şey söylemek ister misiniz?” şeklindeki sorusuna “İstemem” diyerek yanıt verdi.

Baş, programın ilerleyen dakikalarında efsane gazeteci Uğur Dündar’ın “Sizin popülaritenizle Sayın Muharrem İnce’nin popülaritesini benzetenler var. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna ise, “Yok, hiç öyle bir benzerlik yok. Bizim memleketin bütünlüklü çıkarlarından başka hiçbir çıkarımız yoktur. Bu ülkenin yüzde 99’u acı çekiyor. Bu kadar acı çekilen bir ülkede küçük hesaplar yapmanın zamanı mıdır? Siyaset, memlekete karşı sorumluluktur. Böyle davranmak gerekir, bunun dışındaki bütün davranışları yanlış buluyorum” diyerek yanıtladı.