Erkan Petekkaya'yı çıldırtan Acun Ilıcalı sorusu

15 Temmuz darbe girişimine karşı Türk milletinin ortaya koyduğu destansı mücadeleyi anlatan "15/07 Şafak Vakti" filmi, 15 Temmuz’da seyirciyle buluştu. Basın toplantısında soruları yanıtlayan Erkan Petekkaya, Acun Ilıcalı ile ilgili soruyu duyunca adeta çılgına döndü. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanlığı tarafından desteklenen filmin oyuncuları Erkan Petekkaya, Baran Bölükbaşı ve Aslıhan Karalar ile yönetmeni Volkan Kocatürk düzenlenen basın toplantısında basının sorularını yanıtladı.

Erkan Petekkaya 262 sinemada gösterime giren filmin 15 Temmuz akşamı yapılan galasına eşi Didem Petekkaya’yla beraber katıldı. Girişte karşılaştığı şehit kızı Elif Beren Karmil’le sohbet eden ünlü aktör çok duygulandı.

Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı sorsunu duyunca çılgına döndü

Öte yandan Erkan  Petekkaya geçen haftalarda, gençlere kötü örnek olduğunu belirttiği Kerimcan Durmaz’ın ödül aldığı bir töreni yayınladığı için ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında sosyal medyada zehir zemberek sözler sarf etmişti. Ünlü oyuncu, bir muhabirin konuyla ilgili sorusunu duyunca çılgına döndü. Soruyu soran muhabirin mikrofonunu alan Petekkaya, "Bu gecede sorulacak bir soru mu bu?" diye isyan etti. 

İkili bu sefer de baba oğlu oynadı

Filmde Çengelköylü Cevdet adlı 2 çocuk babası bir pastaneciye hayat veren Petekkaya 15 Temmuz gecesini ve çekim sürecini değerlendirdi. Ayrıca Erkan Petekkaya 15 Temmuz gecesi Afrika’da olduğunu söyledi.

Yakın zamanda Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterine hayat veren Erkan Petekkaya ile gençliğini canlandıran baran bölükbaşı “Şafak Vakti” filminde de bir araya geldi. İkili baba oğlu oynadı.