O anne komadan çıktı

Erkek arkadaşı tarafından bıçaklanarak komaya giren genç kadın yoğun bakımdan çıktı. İnsanı dehşete düşüren olayda cani adam 3 haftalık oğlunu bıçaklayarak öldürmüştü.

O anne komadan çıktı

2 Ekim'de İngiltere Newcastle, Wallsend North Tyneside'da yaşanan olay herkesi şoka uğrattı. Mutlu bir çift olarak bilinen aile büyük bir trajedi yaşadı. Kocası tarafından bebeği öldürülen kadın aldığı darbelerle ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bir süre yoğun bakımda kalan kadın sağlığına kavuştu ve taburcu oldu.

Facebook'a şükür mesajı yazdıktan 30 dakika sonra

Genç kadın uzun zamandır anne olmak istiyordu. Çok sevdiği kocasıyla sosyal medya hesabından fotoğraflarını paylaşıyordu. Heyecanla minik bebeğini kucağına almayı bekliyordu. Kısa bir süre önce hamileliğin son döneminin fotoğrafını paylaştı ve "39 hafta" diye yazdı. Artık doğuma sayılı günler kalmıştı.

Erkek arkadaşı eve geldi ve önce bebek Andrei'yi bıçaklayarak öldürdü, ardından sevgilisi olan Andreea Steffan'a saldırdı. Genç kadın ağır şekilde yaralandığında Denis Beytula olay yerinden kaçtı. Kısa süre içerisinde yakalanan adam tutuklanarak cezaevine konuldu. Genç kadın ise bir süre yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu edildi.

Komşuları çiçeklerle karşıladı

Genç kadının hastaneden taburcu olacağını duyan komşuları evinin önünü çiçek bahçesine çevirdi. Herkese Facebook hesabı üzerinden teşekkür eden kadın, "Çiçek ve oyuncak bırakmak için gelen ve oğluma saygı gösteren herkese teşekkür etmek istiyorum. Evimin önündekiler ve mesajlar için herkese teşekkür ederim, nasıl olduğunu görmek gerçekten çok güzel Bu zor zamanda bana ve aileme destek oldunuz. Allah herkese hak ettiğini versin! Hepinize tekrar teşekkürler!" diye yazdı.

Suçunu kabul etti

Denis Beytula, bugün görülen duruşmada tüm suçunu kabul etti. Beytula, 19 Aralık'ta Newcastle Crown Mahkemesinde hapis cezasına çarptırılacak.