İşte yeni takımı!

Futbol dünyasının yeni prensi Erling Braut Haaland'ın Salzburg'un ardından hangi takıma gideceği belli oluyor. Manchester United'ın hocası Ole Gunnar Solskjaer, transfer talimatını verdi.

İşte yeni takımı!

Şampiyonlar Ligi'nde 4 maçta 7 gol atan futbolun yeni yıldızı 19 yaşındaki Erling Braut Haaland, gösterdiği performansla büyük kulüplerin radarına girmeye başlamıştı. Gösterdiği üst düzey performansın ardından Salzburg'da kalamayacağı yönünde yorumlar yapılan genç yıldız, doğduğu ülke olan İngiltere'ye dönmeye yakın.

Sezon başında Romelu Lukaku ve Alexis Sanchez gibi isimlerle yollarını ayıran Manchester United, ara transfer döneminde gol yollarındaki etkinliğini arttırabilmek için bu bölgeye takviye düşünüyor. Teknik Direktör Ole Gunnar Solskjaer'in ilk tercihi ise genç Norveçli Haaland.

Solskjaer ve Haaland'ın Norveç'in aynı bölgesinden olması transferin önündeki engelleri daha kolay aşmalarına sebep olarak gösteriliyor. Ancak Haaland ara transfer dönemi yerine sezon sonu kulübünden ayrılmayı düşünüyor. Babası da eski bir futbolcu olan Alf-Inge, oğlunun kendisi için doğru olan kararı vereceğine inanıyor.

İngiltere'nin saygın gazetelerinden Metro, çıktığı toplam 18 maçta 26 gol atmayı başaran genç yeteneğin Manchester United'a transfer olması halinde Premier Lig'e uyum sağlamakta ilk dönemler için sıkıntı yaşayacağını iddia etti.