Ermenistan Berde’ye saldırı düzenledi: Ölü ve yaralılar var

Ermenistan Berde'yi füzeyle vurdu. İlk gelen bilgilere göre 4 sivil hayatını kaybetti, 10 sivil yaralandı. tv100 ekibinden Burak Ersemiz olay yerinden canlı olarak saldırıyı dünyaya duyurdu.

İşgalci Ermenistan Ordusu Azerbaycan'ın Berde ilçesini vurdu. tv100 ekibinden Burak Ersemiz olay yerinden calı olarak saldırıyı dünyaya duyurdu. 

Olay yerinden canlı olarak aktaran tv100 muhabiri Burak Ersemiz saldırıyı şu sözlerle anlattı. "Berde'nin Kara Yusuflu Köyü'nün üzerinde ne yazık ki kaset diye tabir edilen Rus yapımı Bir bomba patladı ve birçok evin üzerine düştü. Ne yazık ki şu ana kadar hiçbir açıklama yok. Ama buradaki vatandaşlardan aldığımız bilgiye göre 4 sivil şehit ve çok sayıda yaralı var. Ne yazık ki bu bir acı görüntüleri dünya izlesin diye tv100 ekranına getirmek zorundayız. İşte bakın şehitlerden bir yoldaş bir erkek şehit etrafında ne yazık ki kadınlar ağıt yakıyorlar.

Şu anda yaklaşık bir saat önce burada yatan cansız beden canlıydı ve bahçede işlerini yapıyordu. Ama ne yazık ki işgalci Ermenistan ordusunun füzesi tam evlerin üzerinde patladı. ve füzenin parçalarından biri ne yazık ki buradaki cansız bedeni ölümüne neden oldu"